Súlyzókészlet 2x9,5kg (szett)

 / 5.0 6 vélemény
Egyéb kondigép Súlyzókészlet 2x9,5kg szett
Ár: 19 690 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései


Kérdések

Kérdés
2016-10-18
Sziasztok! Ezek ugyanazok a termékek, mint ahova a termékleírásban szereplő linkek vezetnek? Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor ez a készlet nagyon megéri, jóval olcsóbb mintha egyesével vásárolnám össze.
Ugyanazok a cuccok?

válasz
2016-10-20
Szia!

Igen, a leírásban szereplő termékekből állítjuk össze ezt a készletet.

Vevővélemények

Jó választás
2015-04-21
Jó választás volt, kezdő emelőként itthonra tökéletes. A tárcsáknak tényleg van szaguk, de egy alapos átmosás segít rajtuk. Az összes tárcsa felpakolható, kellemes markolata van. Kiváló termék. Még rendeltem egy francia rudat is otthoni kezdésnek így tökéletes a pakk.
Remek jó súlyok
2015-07-14
Remek jó súlyok. Tetszetősek, és külön jó, hogy gumírozottak, mert így nem sérülnek olyan könnyen, illetve nem is sért fel semmit a szobában. A szorítók könnyen forognak a rudakon. Nekem tetszik.Minden tekintetben megfelel a termék az elvárásaimnak! A régi súlyzómhoz képest egy álom a fogása! Fokozatosan tudom változtatni a súlyt és stabilan állnak a súlyok! a párom is használja akinek kezdésnek elég a fogó rúd is!
Nagyon jó!
2017-02-05
Igazából nem egy komoly műszaki termék, így sokat nem lehet írni róla. Amit lehet, szerintem kihoztak belőle: a gumírozott tárcsák hasznosak (valóban van szaguk, de én kifejezetten szeretem, pavlovi reflexként segít, hogy ha érzed a szagukat (bicepszedzés közben ahogy az orrodhoz közelebb emeled), nekem ez plusz motivációt ad). Az anya gumírozott, így jól rá lehet szorítani a tárcsákra, nem lazul fel. Ajánlott, valószínű egy életre szóló befektetés, így az árára sem lehet panasz.