Mastodon (90 kap.)

 / 4.6 27 vélemény
Scitec Nutrition Mastodon 90 kap.
Ár: 12 340 Ft
12 990 Ft
Megtakarítás:650 Ft 5%
Egységár: 137,11 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Scitec Nutrition Mastodon

Foszfatidsav (PA)

Tudományosan igazolt dózis!

A foszfatidsav egy foszfolipid, amely fő strukturális komponense minden biológiai membránrendszernek. Nem kizárólag alkotórésze a sejtmembránoknak, hanem emellett sejten belüli hírvivőként is funkcionál, amely a jelátviteli fehérjéket szabályozza. Az mTOR néven ismert mechanizmus általi jelátvitel igazoltan szükséges a mechanikai terhelés (ellenállásos edzés) által keltett izomzat-, illetve az ebből következő erő-gyarapodáshoz. Számos tanulmány azt mutatja, hogy a lipid hírvivő foszfatidsav kritikus szerepet játszik az mTOR jelátvitel mechanikai aktiválásában, így az izomfehérjék felépítésénke fokozásában!

Használati utasítás a Scitec Nutrition Mastodon-hoz:

Naponta 3 db Mastodon kapszula bevétele javasolt.
Pihenőnapokon a teljes napi adagot vegye be egyszerre, étkezések között, lehetőség szerint minden nap ugyanabban az időpontban

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-20
Ennek nincs abszolút tesztoszteron fokozó hatása ugye? A hormon rendszert nem befolyásolja? Köszi!

válasz
2017-06-21
Szia

Nincs egyáltalán hormonális hatása.

Vevővélemények

Nagyon jó cucc!
2015-04-06
2,5 kg izom jött egy doboztól (valószínüleg jól reagált rá a szervezetem), mert sokan mondták hogy semmire se jó. Persze étrend megvolt, edzés után 100% WPP, közben Bcaa Xpress
Profi izomnövelő
2015-07-26
1év kihagyás után kezdtem újra edzeni vásároltam a termékből is, még a scitec beef fehérje mellé, nagyon sokat dobott, 1 hónap alatt látványosan nőttem tőle, könnyen bedurrantam, sok pluszt nyújtott az edzéseim során, tervezek még egy dobozzal szedni idén!!! nekem jól bevált csak is ajánlani tudom mindenkinek!!!
Brutális durranás, kitolt fáradás
2015-12-22
A 2015-ös Scitec Teszt egyik terméke volt a Mastodon, így az elsők között próbálhattam ki. Alapvetően az igazi hatást folyamatos, illetve az átlagosnál hosszabb idejű izomfeszülés következtében fejti ki, így az edzést érdemes a használata alatt nagyon lassú ismétléses sorozatokkal végrehajtani. Minimális erőnövekedés is tapasztalható a használata során, de amit kiemelnék, az az eszméletlen mértékű és érzetű durranás és eresedés. Sorozatról sorozatra éreztem és láttam a hatását. Ezen kívül a fáradást is kitolta.
A megtartó
2016-02-24
Vishnu a megtartó: megőrzi az értékeket, ez a feladata az indiai vallásban. Bizonyos kor fölött minden teljesítmény romlik (kivéve a szellemit, ha épen tartod), de itt az öregedő testről van szó. A Mastodon egy kihalt ősormányosnak, az elefántok ősének neve. Amikor a bőr alól kezd fogyni az izom, mert ez az élet rendje, ez a szer megvéd a kedvrontó bőrráncosodástól. Nem építhet újjá, de megőrzi, ami van, és lassan átfordul a VOLT-ba. Ez nem filozofálás, hanem tény: az izmok idővel megereszkednek, majd meglátjátok. Ebben az izomfogyásban ellensúly a Mastodon. Őrzi a méreteket, és amennyire lehetséges, fékezi az öregedés látható nyomait. Az időt nem fogja megállítani, de a látványt tovább fenntartja, őrzi, amit már elértél, és ha az fogyóban van, nem látszik meg akkor, amikor az öregedés már rondává tesz. Látszatra változatlan maradsz, és ha nem is erősödsz már tovább, a hangulatod és külsőd még sokáig erős lehet. Pontosan az a szer, amire azt is mondhatjuk, hogy megtart, ameddig nem hagyod el magad. Pontosan be kell tartani a normál adagot és az időpontokat, meg fogsz lepődni, milyen kiváló, ha nem is növel. Megtart, de nem leszel örök életű, arra ne számíts, mert a létnek vannak határai, amin semmi szer nem változtathat.