Cell Build Elite (60 kap.)

 
BioTech USA Cell Build Elite 60 kap.
Ár: 5 690 Ft
Egységár: 94,83 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Cell Build Elite

6 aktív hatóanyagot tartalmazó, legújabb generációs prémium táplálék-kiegészítő. Mega dózisú, komplex, kapszulás sejt újraképződést segítő formula, nukleotidokkal, kalciummal, vassal és cinkkel.

A titkos fegyvered.

Minden az apró részleteken múlik, ez az esztétika egyik alapelve. Pont te ne tudnád? Te, aki mindenben a tökéletességre törekszel. Aki számára az esztétikum nem csupán egy elvont fogalom, hanem az edzőteremben kitartással, verejtékkel elért, kézzel fogható eredmény. Amire valóban büszke lehetsz. Te tudod a legjobban, hogy ehhez mennyi aprólékos tervezésre, előre megtervezett és kitartó építőmunkára van szükség. A CellBuild az az építőanyag, amit csak a kiválasztottak értékelnek igazán, azok, akik számára valóban fontosak a részletek.

1 adagban (1 kapszula):

  • 10 mg cink
  • 126 mg kalcium
  • 22,4 mg vas
  • 100 mg adenozin-monofoszfát (AMP)
  • 100 mg guanozin-monofoszfát (GMP)
  • 100 mg citidin-monofoszfát (CMP)

Összegzés:

A termékben található nukleotidok (AMP, GMP, CMP) és funkcionális ásványi anyagok, mint a cink és a vas a sejtek örökítő anyagának, ill. nukleinsavainak építőegységeit tartalmazza. A cink és a vas részt vesznek abban a komplex, sokszorosan és különböző szinteken szabályozott mechanizmusban, melynek eredménye a rendkívül precíz, a szervezet mindenkori igényeihez igazodó fehérjeszintézis, valamint sejtosztódás. A termékben található ásványi anyagok (kalcium és cink) olyan fehérjék, ill. enzimek alkotói, melyek hozzájárulnak a DNS-szintézishez, valamint szerepet játszanak a sejtek osztódásában, funkcióra való specializálódásukban.

Felhasználási javaslat:

Naponta 1 kapszula, étkezés előtt 30 perccel.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-11-02
sziasztok, ez mi? :) Cink kalcium és vas biztos fontos a fehérjeszintézishez, mint pl. a levegő, ezért is lélegzem, az említett anyagok pedig benne vannak a napi kötelező multivitamin csomagomban (multi pro plus). Túladagolni sem kellene, vagy igen? Ezek a monofoszfátok érnek valamit és mire jók? Kösz a választ.

válasz
2015-11-03
Szia!

Érnek. Hallottál már az ATP-ről, az adenozin-trifoszfátról? Kreatint például azért is szedünk, hogy ezeket a raktárakat visszaépítsük az izmainkban, ez ugyanis egy olyan energiatároló molekula, amely az erőkifejtéshez elengedhetetlen. Na, valami hasonló dolgot képzelj el ebben az esetben is. A Cell Build esetében a fokozott fehérjeszintézis hangsúlyos, és ezek a nukleotidok ebben fontos szerepet játszanak. Persze levegőre is szükség van mellé. ;) Az említett ásványi anyagokat ilyen dózissal képtelenség túladagolni, ha csak nem egértestbe teremtette a mindenható a lelkünket. :)

Vevővélemények