Blaze Xtreme (96 g.k.)

 / 4.0 1 vélemény
San Nutrition Blaze Xtreme 96 g.k.
Ár: 11 810 Ft
Egységár: 123,02 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Blaze Xtreme

Indítsd be a szervezeted zsírégetését!

Minden új dolog szükségből születik. Már hallottuk ezt a mondást. De mit is jelent valójában? Ebben az esetben azt, hogy ezután villámgyorsan beindul a szervezeted zsírégetése. Hagy magyarázzam el részletesebben.

Évekig az efedrin volt a zsírégető készítmények fő hatóanyaga, mivel serkentette az anyagcserét és fokozta a zsírégetést. Az efedrin volt e téren a leghatásosabb, ezért ez is lett az alapvető zsírégető anyag. Mivel nem kutattak újabb és jobb alternatívák után, soha sem találtak ennél jobb alapanyagot.

Mi, a SAN munkatársai abból építettük hírnevünket, hogy mindig új, eddig fel nem fedezett anyagokból a legkorszerűbb termékeket gyártjuk az iparágban. Ezért is vagyunk nagyon büszkék arra, hogy bemutathatjuk az új generációs zsírégető termékünket: a BLAZE XTREME-t. Ez egyszerűen a legerőteljesebb zsírégető termék, amit valaha is készítettek és garantáljuk, hogy a legmakacsabb helyen lévő zsírt is rekordidő alatt égeti el.

A BLAZE Xtreme biztonságosan és hatékonyan gyorsítja fel az anyagcseréd, hogy a zsírégetés minél gyorsabban beinduljon. Az 5 csillagos hatóanyagok: Delta 5-E, Tyramin, Forskolin, EGCG (a Zöld Tea speciális hatóanyaga) Kis Levelű Bakopa Bacoside A& B, TTA és Koffein.

Ezen hatékony összetevők együttes hatásukkal rekordidő alatt söprik le rólad a felesleges zsírt. De vizsgáljuk meg ezeket a hatóanyagokat külön-külön is, hogy hogyan munkálkodnak a szervezetedben és milyen módon égetik el a lerakódott zsírt.

A Delta Force Küldetése: Kimozdítani a Zsírsejteket... és Megsemmisíteni azokat!

Delta 5-E

A Delta 5-E (a SAN exkluzív, 7-Keto-DHEA Ester technológiájának a védett márkája), a DHEA metabolitja, a zsírsejtek mitokondriájának a belsejében fejti ki páratlan hatását (2), így lehetővé téve, hogy a zsírok könnyedén és gyorsan kimozduljanak a sejtek belsejéből, majd energiaként égjenek el.

A Delta 5-E a serkenti pajzsmirigy hormon (T3) termelődését és a T4 T3-á alakulását, ezáltal fokozza a pajzsmirigy működését, hogy edzés alatt könnyedén megsemmisüljenek a zsírsejtek. A Delta 5-E csökkenti a kortizolt, ez megrövidíti a kortizol körforgását, amely eltakarja a 6 rekeszes hasizmod, mialatt az immunrendszered megerősíti.

Az efedrinen túl is van élet!

Tyramin

A Tyramin megkönnyíti a fogyókúrát.

Az efedrin azért volt hatékony zsírégető, mert az olyan ingerületátvivő anyagokat stimulálta, mint a norepinefrin (NE). A probléma az, hogy az NE -nek szabadnak kell maradnia ahhoz, hogy hatékonyan tudjon áramolni a szervezetben. A Tyramin gyógyír e problémára, mivel az NE receptor belsejében található. Rendszerint parkolóhelyet foglal az NE-nek, hogy az aktív maradjon, és hatékonyan tudjon zsírt égetni.

Az efedrin soha sem volt képes helyet foglalni az NE részére (lásd B grafika), ezért a Tyramin sokkal hatékonyabb, sokkal biztonságosabb, mint az efedrin, ráadásul használata legális. A Tyramin segít megőrizni a kedélyállapotod még a fárasztó, kimerítő diéta alatt is.

Égess Zsírt & Növelj Izomzatot Egyszerre!

Forskolin

A Forskolint már több mint 1000 éve használják, de a legújabb kutatások során fényderült zsírcsökkentő hatására. Már napi 500mg Coleus Forskohlii (10% Forskolin) is csökkenti a zsírt. Ami még meglepőbb, hogy míg fokozza a zsírégetést, nem okoz izom veszteséget...sőt a zsírégetés alatt fokozza az izom kialakulását. A zsírégetés és az izomépítés egyszerre eddig lehetetlennek tűnt, de most valósággá vált... és most már számodra is elérhető a BLAZE Xtreme termékkel!

A Forskolin fokozza az anyagcserét azáltal, hogy serkenti a T4 pajzsmirigyből való kiválasztódását és elősegíti a T4 T3-á való átalakulását, valamint fokozza a növekedési hormon (GH) termelődését (15), amely még tovább gyorsítja a zsírégetést.

A Forskolin arra ösztönzi a szervezetben lerakódott zsírt, hogy energiaként égjen el, úgy, hogy aktiválja a zsírsejtek belsejében lévő Hormon Érzékeny Lipáz (HSL) enzimeket, hogy a kimozdított zsírt oda szállítsa, ahol energiaként tud elégni... elsődlegesen a dolgozó izomzatba.

A szervezetnek olyan hormonokra van szüksége, mint az epinefrin és az NE, hogy azokat zsírsejtekhez tudja kötni így aktiválva a HSL-t. A Forskolin megoldja az NE és az epinefrin deaktiválásának problémáját, úgy, hogy utánozza ezen zsírmozgató hormonok hatásait, kiiktatja a béta receptorokat, amik megkötik azokat. A Forskolin a membránokon keresztül képes bejutni a zsírsejtek belsejébe, így fokozza az Adenozin MonoFoszfát Ciklust (cAMP). A fokozott cAMP több HSL-t aktivál, mely több TG-Trigliceridet (zsírt) szabadít fel, hogy energiaként el tudjanak égni. (C grafika).

A Forskolin fokozza az izomszövetekben lévő T3 szintet, mely erősíti a citrus sav ciklust (krebs ciklust). Ez arra kényszeríti az izmokban raktározódott zsírt, hogy ATP termelése nélkül égjen el. Normális esetben az ATP-nek a krebs ciklus részeként kell jelen lennie. A Forskolin az ATP termelődése nélkül aktiválja a krebs ciklust, és energiaként való elégetésre ösztönzi az izmokban elraktározódott zsírsejteket.

Zsírégetést Erősítő Hatóanyagok!

Zöld Tea Kivonat (EGCG)

A Zöld Tea sokoldalúan fokozza a zsírégetést, mert a benne lévő koffein kiváló hat a Forskolinnal együtt: meghosszabbítják a cAMP-t, és serkentik a HSL működését.... és neked magas cAMP szintre van szükséged a HSL aktiválásához.

A Norepinefrin (NE) hozzákapcsolódik a zsírsejtek felszínén található receptorokhoz, hogy serkentse a HSL aktivitását, így a zsír energiaként tud elégni. Sajnos - normál körülmények között- az NE úgynevezett katekol O- metiltranszferáz (COMT) enzimekre bomlik. Itt lép képbe megmentőként a Zöld Tea. A Zöld Teában lévő katekinok (különösen az EGCG) meggátolják a COMT enzimekre való bomlását, (5), ezért az NE sokkal tovább marad hatékony. (D grafika).

A Zöld Tea kiváló a diéta során, ugyanis étvágycsökkentő hatásával fokozza az NE-t és a dopamint (7). A tea polifenolok növelik a kolecysztokinint (CCK), azt a hormont, ami elnyomja az étvágyat. A Zöld Tea egyszerre csökkenti az étvágyat és gátolja meg a zsír lerakódását.

Étvágycsökkentők & Zsírégetők

Koffein

A BLAZE Xtreme koffeint is tartalmaz, hogy fokozza a Tyramin, és a Forskolin hatásait (9). Ezen kívül a koffein rövidtávon étvágycsökkentő, és zsírégetés fokozó.

Anyagcsere Fokozók

Bacopa Moniera (Bacosides A & B)

Kis Levelű Bakopa (Bacopa Moniera - Bacosides A & B)

A kis levelű bakopát évszázadok óta használják az ayuverdikus (Hindu) orvoslásban. Legújabb kutatásokban azt mutatták ki, hogy a bakopa 41%-kal növelte a T4 szintet, ami anyagcsere gyorsulást, és jelentős zsírégetést eredményezett. (16)

Bontsd le a Zsírszöveteket és Pusztítsd el Azokat!

TTA (Tetradecyltioacetik Sav)

A TTA serkenti a trigliceridek (zsír) lebontását: jelet küldenek a májnak, hogy bontsa le zsírsavakat, így azok a véráramba kerülnek (11). A TTA teljesen megszünteti a diéta alatti inzulin ellenállást és hatékony az inzulinérzékenységre is. (12)

Most már a tudás birtokában vagy! Nem elég azonban csak reménykedni abban, hogy a zsírégetőd hatni fog! Fogyaszd a BLAZE Xtreme-t a kétségek kizárására, ami a legújabb kutatási eredményekből készült termék, amely hatékonyabb zsírégető, bármely más készítménynél a világon! A válasz: BLAZE Xtreme. A kérdés: Mire vársz még?

Adagolás:

A magyar katalógus és a magyar termékcímke szerint: Egy kapszula reggeli előtt, majd egy kapszula napközben, legalább 6 órával az első kapszula után. Naponta soha ne lépje túl a két kapszulás napi ajánlott adagot. A terméket NE kombinálja más, yohimbe és/vagy egyéb növényi stimulálószereket tartalmazó készítményekkel, pl. SAN Tight-tal.

Az angol weboldalak és az angol termékcímke szerint: 3 kapszula reggeli előtt, majd 3 kapszula napközben, legalább 6 órával az első adag után. Naponta soha ne lépje túl a 6 kapszulás ajánlott adagot. A terméket NE kombinálja más, yohimbe és/vagy egyéb növényi stimulálószereket tartalmazó készítményekkel, pl. SAN Tight-tal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-06-20
Most akkor napi kettő vagy napi 6 az ajánlott? Most rendeltem, ezért kérdezem..

válasz
2013-06-21
Szia!
Mivel a gyártó által közölt tájékoztatás nem egyértelmű ezért, azt javaslom, hogy kezdetben mindenképpen 2x1 kapszulával kezdj. Ha már biztonságosan alkalmazod a 2x1-et, megszoktad és nem okoz problémát, akkor növelheted az adagot 2x2-re. Ha az is rendben van, akkor megpróbálkozhatsz a 2x3-mal.

Vevővélemények

Jó kis cucc
2018-04-24
Nekem ez volt az egyik legjobb amit használtam éreztem is a hatást rendesen szerintem ezzel minden okés