Cheaters Relief (120 kap.)

 / 4.0 4 vélemény
BSN Cheaters Relief 120 kap.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 58,25 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Cheaters Relief

A torkoskodók megmentője

A korszerű formula természetes módon kontrollálja étrended zsír- és szénhidrát-tartalmat.

Ha étellel kellett volna összeházasodnom, bizonyára megcsalom. Imádok rengeteget enni. Hamburgert, sült krumplit, csokit, sört, tésztát - mindet szeretem. Természetesen nem vagyok egyedül. A "túlzott zsírfogyasztás és elhízás" országom (az USA) népbetegsége, köszönhető a mohó evésnek és az edzési szokásoknak, valamint a finom, kalóriadús ételek soha véget nem érő áradatának. Bár te is, én is tudjuk, HOGYAN együnk megfelelően, ez nem mindig túl könnyű, néha nem is igen akarjuk. Ne érts félre. Szívvel-lélekkel rajongom a fitness-ért, az idő 90%-ban "tiszta", egészséges ételeken élek. Gyakran választok proteinben gazdag, szénhidrátokban és zsírban szegény diétát. Csodákra képes, ahogy meg is tette sok emberrel, akikkel együtt edzettem, és akiktől tanácsot kértem.

De tény, hogy mindig ott lesz az a maradék 10%, amikor az ember nem bír ellenállni a kísértésnek. Egy rossz nap az irodában, egy áttáncolt éjszaka, egy hét szabadság (mindig tönkreteszi a diétát), egy üzleti út (szintén), családi vagy baráti körben bekövetkezett krízis, és így tovább. Vagy talán nincs is rá igazán magyarázat, hogy miért szeretnék valami igazi "bűnös" dolgot enni. Lényeg, hogy számtalan magyarázatom van arra, hogy miért fuccsol be a diéta időről időre. És ez így van rendjén, mert ha az ember nem csal néha egy icipicit, beleeőrül a nagy fegyelembe! Ráadásul a testednek néha valóban szüksége van az étrend megváltoztatására, akárcsak az edzésterv módosítására.

Vége a bűntudatnak!

Már majdnem egy évtizede csalok az étrendemmel. Körülbelül három éve elhatároztam azonban, hogy itt az ideje eldönteni, meddig akarom folytatni a "kilengéseket". Szinte belebetegedtem a bűntudatba, abba, hogy úgy ébredek egy reggel, hogy "megpuhultak" az izmaim, és eltűnt a kockás hasam. Elegem volt belőle, hogy napokig kőkeményen diétáznom kellett minden egyes kilengés után, hogy eredeti kondíciómat visszanyerjem. Részletesen vizsgálni kezdtem torkoskodásaimat. Megnéztem, milyen és mennyi "rossz" ételt fogyasztok, és hogy mikor vagyok hajlamos a kisebb "bűnözésekre".

Ezt követően olyan étrend-kiegészítőket kezdtem fogyasztani, amelyekről úgy gondoltam, hogy segít megakadályozni, hogy a rossz napokon felhabzsolt szénhidrát és zsír beépüljön a szervezetembe.

A torkoskodók megmentője! Saját otthoni receptem:

Zsír és szénhidrát beépülését gátló szerek: Ezeket az összetevőket azért adtam hozzá, hogy a kedvenc ételeimből származó zsír és szénhidrát ne épülhessen be azonnal a szervezetembe.

Inzulin-erősítők: Természetesen az áfonyás süti vagy a csokoládékrém egyes szénhdirátjai beépülnek majd. Ezeket az összetevőket azért adtam hozzá a receptemhez, hogy a szénhidrátokat "eltérítsem", hogy ne zsírrá, hanem izommá alakuljanak.

Szénhidrát konverzió gátlók: Ezek az anyagok megakadályozzák, hogy egyes szénhidrátok zsírrá alakuljanak. Ehelyett a szénhidrátok elégnek, és energiát szabadítanak fel, vagy glikogénként tárolódnak az izomsejtekben (és nem a zsírszövetben).

Saját fejlesztésű keverékem több szénhidrátot pumpálnak az izmaimba, és kevesebbet az izomszöveteimbe, ez pedig kulcsfontosságú tényező. A tested különböző szövetei reagálnak az inzulinra. Az izomszövet az inzulin legfontosabb célja. Az inzulin szénhidrátokat "pumpál" az izmaidba. Minél intenzívebben teszi, annál kevésbé fogsz meghízni. Izmaid a szénhidrát egy részét glikogénként kapják, így szálkásabbá, szívósabbakká válnak az edzés során.

Hogyan hat a szer?

Rájöttem, hogy ha egy kicsit megszegem a diétámat, mondjuk hetente egy-két alkalommal, és nem szedem a saját fejlesztésű szert, 3-4 napomba telik, míg visszanyerem eredeti formámat és izmaim szálkásságát. Amikor viszont szedem a Cheaters Relief-et, testem szinte egyáltalán nem szenved a kilengéstől. A tükröm újra és újra a szer hatékonyságát bizonyította. Nincs több aggódás, nincs több bűntudat.

Eredményeimen felbátorodva, elhatároztam, hogy feleségemet, Julie-t is beavatom a titokba. Megnéztünk, milyen sokáig szeghetjük meg a diétánkat, mielőtt negatív változásokat tapasztalnánk a testünkön. Minden alkalommal, amikor "bűnözni" készültünk, bevettünk egy adaggal a szerből. És minden alkalommal jól néztünk ki másnap is a tükörben. Nem kellett aggódnunk az idő múlása miatt.

A használattal egyre jobban működött!

Első alkalommal nagyon meglepett, hogy hetek múltával rájöttem, hogy Cheaters Relief szerünk egyre hatékonyabban működik. Általában az étrend-kiegészítők hatása egy idő után lelassul. Egy periódust követően már nem okoznak több változást. Juile és én azonban egyre karcsúbbak és izmosabbak lettünk. Ahogy ezt végiggondoltam, összeállt a kép: az izom az inzulin legfontosabb felvevője, de a zsírszövet is e hormon felvevője. A Cheaters Relief összetevői több kalóriát vittek az izmokba, ezáltal pedig "lesoványodtak" a zsírszövetek. Így izmaink még több inzulint vettek fel. Igazi ördögi kör, de jó értelemben véve.

A Cheaters Relief a legmodernebb termék a piacon!

A bennem rejlő tudós látni akarta, meddig tartható fenn e a hatás. Igyekeztem tovább fokozni a hatást, módosítottam a dózist, és beállítottam a fogyasztás idejét. Különböző féle ételek fogyasztásával kísérleteztem. Rájöttem, mi a legjobb, mi az, ami nem működik, és minden köztes stádiumra is.

Először akár 30 kapszulát is bevettem minden torkoskodás előtt. Aztán ahogy korszerűsítettem a termék összetételét, már csak néhány kapszulára volt szükségem. Egy év próbálkozás és tökéletesítés után úgy éreztem, hogy megtaláltam a legtökéletesebb szénhidrát- és zsír blokkolót. Tudattam hát barátaimmal, kollegáimmal és a Beta-Testing programban résztvevőknek, hogy ők is kipróbálhatják az anyagot. Az eredmények együntetően kiválóak voltak: mindenki kijelentette, hogy gond nélkül torkosdkodhat, mégis megőrzi alakját, izomtónusát és szálkás izmait. Ha az idő nagy részében ésszerűen táplálkoztak és az "fennmaradó 10%" -ban használták a Cheaters Relief-et, egyre karcsúbbá és feszesebbé vált a testük.

Ha belefáradtál, hogy kínoz a bűntudat azért, mert finomakat eszel, vagy félsz, hogy "esztétikai sebeket" szerzel (zsírpárnák, izmok kidolgozottságának csökkenése) a torkos napok után, rohanj, és vedd meg a Cheaters Relief-et. Elfeledheted a bűntudatot, szépítheted izmaidat. Ez az, amire oly régóta vártál!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-06-19
1) Tisztaban vagyok vele hogy csak alkalmankenti hasznalatra van, de tenyleg hasznal a cucc? rengeteget utanaolvastam es nagyon megoszlik a velemeny a penzkidobasrol ill arrol h mennyire hatasos.
2)Lenti kommentben volt emlitve h menjunk el logisztikai kozpontba cipekedni es hozzaraktatok h shop.builder is ad majd lehetoseget es elkezdi a \"rabszolga felvetelt\" Ezzel i lett?? :) Mer jonnek :) koszii

válasz
2012-06-19
1) Én nem fűznék hozzá vérmes reményeket, de soha nem próbáltam
2) Fizetnél hogy dolgozhass? Figyelmesen elolvastad? :)) Te vagy a mi emberünk :D

Vevővélemények

Ez a termék csúcs!
2012-10-28
Nos, azt hittem, nem létezik a tökéletes szer. Tévedtem. Két hét nagyon durva kilengés után a súlyom nem változott, viszont a testzsírszázalékom 1%-kal csökkent a mérleg szerint. Ezt a nagyon durva kilengést úgy képzeljétek el, hogy volt Meki, éttermi vacsora rántott hússal, sült krumplival, üdítőkkel, csoki, süti, minden. Nekem sem sikerült pont 15 perccel előbb meg később bevennem az étkezéshez számítva, de így is bevált, és nagyon elégedett vagyok :)


Gyerekek, ez a termék csúcs!