Pure Form Vegan Protein (0,45 kg)

 / 3.6 10 vélemény
Scitec Nutrition Pure Form Vegan Protein 0,45 kg
Ár: 3 980 Ft
4 190 Ft
Megtakarítás:210 Ft 5%
Egységár: 8 844,44 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pure Form Vegan Protein

A fehérjék szerepéről remélhetőleg nem kell győzködni senkit: mindenki tudja, miért kell fehérjét szednünk a sport mellé, és miért jó ez nekünk. A fehérjékből nyert aminosavak ugyanis nem csak a fehérjék, hanem testünk összes sejtjének alapelemei. Ha intenzíven sportolsz, akkor egyszerűen KELL a fehérje, ezt a részét nem tudod megkerülni semmiképpen sem!

Persze a legjobb megoldást mindig az állati eredetű fehérjék jelentik: ezek a magas biológiai értékük miatt sokkal jobb megoldást jelentenek bármelyik növényi eredetű forrásnál. Azonban előfordulhat, hogy az állati forrásokat nehezen emészted, vagy mondjuk elvi megfontolásból kerülnéd őket. A Pure Form Vegan Protein pont erre lett kitalálva, segítségével nem kell kompromisszumot kötnöd!

A Pure Form Vegan Protein szedése

A fehérjék szedésének kötelező időpontjai ez esetben sem módosulnak. Azaz: edzés után kötelező, reggel és lefekvés előtt pedig erősen javasolt, persze a napi tápanyagszükségletet és tápanyagbeviteled függvényében. Ez nem azt jelenti, hogy máskor tilos szedni, 1-2 étkezést nyugodtan kiválthatsz vele a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-11-24
Sziasztok. Ebben a termékben nincs szójafehérje? Mert ugye sokan a szójára is érzékenyek... De az összetétel listan nem láttam. Remélem jól.

válasz
2017-11-24
Szia

Szóját én se látok benne. :)

Vevővélemények

Finom
2017-05-05
Mogyoró karamell ízben próbáltam. Nagyon kellemes csalódás, kifejezetten finom. Persze nem az íz miatt választottam, hanem mert stevián kívül nincs benne más édesítő, semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz. Nagyon örülök, hogy ennyire tiszta termék is kapható ilyen jó áron.