100% Vegan Protein (0,6 kg)

 / 4.1 8 vélemény
MHN Sport 100% Vegan Protein 0,6 kg
Ár: 3 890 Ft
Egységár: 6 483,33 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

100% Vegan Protein

A borsófehérje kiváló fehérjeforrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kitűnő aminosav profillal rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza a borsófehérje, tehát nagyon közel áll a tejsavóhoz. (Protein and Amino acid requirements in human nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical Report Series 935, 2007).

A borsófehérje további különlegessége, hogy arginint is nagy mennyiségben tartalmaz, ami egy fontos, szemi-esszenciális aminosav. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitele. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.

A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alapanyagra vonatkozik), míg emészthetősége 98%-os (Pr Tomé (INRA Paris), 2002).

  • Szójamentes
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Hozzáadott aromát nem tartalmaz
  • Hozzáadott mesterséges édesítőt nem tartalmaz

A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-02-14
Helló! Borsó fehérjénél is fenn áll a "veszélye", ha rendszeresen fogyasztjuk férfiak, akkor emeli az ösztrogént szintet?

válasz
2014-02-17
Szia!

Egyik fehérjénél sem áll fenn a veszélye annak, hogy megemeli az ösztrogénszinted.

Vevővélemények

Nem rossz
2019-09-11
Sajnos zabkásába nem valami jó, teljesen főzelékes lesz tőle sajnos, vagy pedig kemény, mert vizet szív fel pluszba (overnight zabkását szoktam csinálni). Emellett ízre jó, olyan mint egy átlag vaníliás borsófehérje. Vaníliás íz enyhe lisztes mellékízzel. Persze jó ár/érték arányt jelent ez.