Protein Professional (2,35 kg)

 
German Forge Protein Professional 2,35 kg
Ár: 10 295 Ft
Egységár: 4 380,85 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Protein Professional

A napi fehérjebevitel igazi alternatívája az German Forge® Protein Professional ®, egyenesen Németország kovácsműhelyéből. Különösen a kezdők számára lehet mesteri választás az German Forge® Protein Professional ®, mivel minden egyes krémes turmix tartalmazza az erő- és állóképességi sportolók számára fontos biológiailag értékes fehérjéket, esszenciális aminosavakat és ásványi anyagokat. Az első növekedési fázisban vagy a szálkásítási időszakban az German Forge® Protein Professional ® segít kőkemény izmokat építeni. Az German Forge® Protein Professional ® a jó áron nyújt magas minőséget nem csak a kezdők számára: a haladók is megtalálják benne az értékes izomépítőt, és emellett pénztárcájukat sem terheli meg túlságosan. Minden adag German Forge® Protein Professional ® elegendő energiát biztosít az izmok gyors regenerációjához és a tömegnöveléshez.

Az German Forge® Protein Professional ® kiválóan oldódik vízben és friss, új ízek jellemzik: mogyoró, pisztácia, csokoládé és keksz-krém. A termékben nagyszerűen párosul a könnyen emészthető fehérje az alacsony zsírtartalommal. Laktózmentes és elegendő szénhidrátot biztosít az edzés utánra.

Az German Forge® Protein Professional ® MAGAS MINŐSÉG JÓ ÁRON

Az  German Forge® Protein Professional ® jó ár- értékaránnyal rendelkezik, ezen kívül tartalmazza mindazokat a növényi fehérjéket, amelyek rendszeres edzéssel párosítva segíthetnek az álomtest elérésében. Más fehérjekoncentrátumokhoz képest az German Forge® Protein Professional ® glutamin- és arginin aránya magasabb más fehérjeforrásokénál. Az German Forge® Protein Professional ® nagyszerű választás a diéta során, mivel megfelelő fehérje és szénhidrát mennyiséggel látja el a szervezetet. A fitness szerelmesei sokszor kizárólag csak a tiszta tejsavó fehérjére esküsznek és hajlamosak megfeledkezni az egyéb fehérjeforrások hatásairól.

Az German Forge® Protein Professional ® lehet tehát a hagyományos fehérjék valódi konkurenciája, amelynek növényi fehérje összetevői nagyszerű aminogramot alkotnak.

Az German Forge® Protein Professional ® előnyök:

  • jó ár- értékarány
  • vízoldékony, gyorsabb felszívódás
  • izgalmas ízek: mogyoró, pisztácia, csokoládé, keksz-krém
  • minőségi fehérje
  • közel 70% fehérje a szárazanyagban (mogyoró íz)
  • Németországban előállított, ellenőrzött minőség

Az German Forge® Protein Professional ® adagolása:

50g German Forge® Protein Professional ® por 250g hideg vízhez a shakerbe és rázzuk 20 másodpercig.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-30
Sziasztok!

Lehet, hogy laikus a kérdés, de eddig még sehol sem kaptam erre választ. A szójafehérjének ilyen állapotában kell számolni a hormonális hatásával? Arra gondolok, hogy a szója tudomásom szerint ösztrogént tartalmaz ami a férfi ember számára korán sem üdvös, viszont azt nem tudom, hogy a szoja fehérjéje is tartalmazza e ezt? Köszönöm a választ.

válasz
2014-07-01
Szia!

Nem, a szójafehérje nem tartalmaz ösztrogént, nincsen hormonális hatása, és nem kell számolnod semmilyen hormonális változással. A szója ugyan tartalmaz ún. fitoösztrogéneket, de ezek nem gyakorolnak hatást az emberi hormonrendszerre, a szójafehérje pedig mentes ezektől.

Vevővélemények