Lemon Balm (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
VitaKing Lemon Balm 60 kap.
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 39,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Lemon Balm - Citromfű levél 500mg

Ön is elveszíti néha a türelmét? Érezte már úgy, hogy nem elég annyi alvás, mint régen? Önnel is előfordul néha, hogy nagyon furcsán érzi magát, mintha lemaradt volna egy lépéssel önmaga mögött?

Ne aggódjon, ezzel nincs egyedül. De ebben az esetben nem nyújtanak optimális megoldást a különféle nyugtatók, altatók. Más módja is van, hogy visszanyerje élénkségét, és újra a régi legyen.

Egyéni adottság kérdése, hogy a stressz fizikai jelzései a test mely részéről érkeznek hozzánk. Mindenkinél másként, és számtalan módon jelentkezhetnek a stresszes életmód következményei, a kimerültség.

A természet patikája ilyen problémák esetén is a megoldások széles tárházát nyújtja. Ne használjon nyugtatókat, altatókat, hisz van természetes megoldás is. A természet egyik legnagyobb ajándéka a citromfű (Mellissa officinalis), mely számtalan egészségügyi panasz esetén jelent megoldást. Mára már számos tudományos vizsgálattal is alátámasztották a citromfű sokrétű hatását.

A nyugalom gyógynövényének is szokták nevezni, a magatartásra és a pszichés állapotra gyakorolt pozitív hatása miatt.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-01-28
Hello! Mikor kell szedni? Kaja után vagy éhgyomorra? Milyen napszakban? Lefekvés előtt? Vagy reggel és délben?! Köszönöm a választ! :)

válasz
2013-01-28
Szia! reggeli után és vacsora után kellene belőle 1-1 kapszula.

Vevővélemények

Ajánlom
2015-08-27
Már jó ideje szedem folyamatosan. A cél a stressz hatásainak csökkentése volt. Nekem nagyon jól bevált. Picit nyugodtabbnak is érzem magam. (lehet pszichológiai hatás ;o) )