Full Spectrum Lemon Balm (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Swanson Full Spectrum Lemon Balm 60 kap.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 41,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Citromfű levél
Swanson Full Spectrum Lemon Balm

A nyugalom gyógynövénye

Ön is elveszíti néha a türelmét? Érezte már úgy, hogy nem elég annyi alvás, mint régen? Önnel is előfordul néha, hogy nagyon furcsán érzi magát, mintha lemaradt volna egy lépéssel önmaga mögött?

Ne aggódjon, ezzel nincs egyedül. De ebben az esetben nem nyújtanak optimális megoldást a különféle nyugtatók, altatók. Más módja is van, hogy visszanyerje élénkségét, és újra a régi legyen.

Egyéni adottság kérdése, hogy a stressz fizikai jelzései a test mely részéről érkeznek hozzánk. Mindenkinél másként, és számtalan módon jelentkezhetnek a stresszes életmód következményei, a kimerültség.

A természet patikája ilyen problémák esetén is a megoldások széles tárházát nyújtja. Ne használjon nyugtatókat, altatókat, hisz van természetes megoldás is. A természet egyik legnagyobb ajándéka a citromfű, mely számtalan egészségügyi panasz esetén jelent megoldást. Mára már számos tudományos vizsgálattal is alátámasztották a citromfű sokrétű hatását.

A nyugalom gyógynövényének is szokták nevezni, a magatartásra és a pszichés állapotra gyakorolt pozitív hatása miatt.

Hozzájárul a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, egészséges alváshoz. Gyakran alkalmazzák idegi eredetű alvászavarok kezelésére.

OÉTI bejegyzési szám: 5622/2009.

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

szuper termék
2017-06-05
Nekem nagyon bevált a citromfű. Ezt a terméket szoktam használni (napi 2db délelőtt egy és délután egy szem) felváltva a vitakingessel, mikor melyik van raktáron. Kicsit magasabb a pulzusom az átlagnál (stresszes vagyok), az orvosom javaslatára kezdtem el szedni, mert nem szerettem volna gyógyszert. Mellette még Sciteces magnezium-calciomot is szedek. Nekem nagyon bevált, nem álmosít és a pulzusomat is lejebb vitte, sőt azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok és nem aggodalmaskodom mindenen feleslegesen. Egyszóval megkönnyebbítette az életemet.