Goji Berry (100 kap.)

 
Pharmekal Goji Berry 100 kap.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 29,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Goji Berry

A goji bogyó (egyéb nevein farkasbogyó vagy lícium-gyümölcs) egy vöröses-narancssárgás színű gyümölcs ami Kínában őshonos. Az erős antioxidáns hatása miatt Ázsiában generációk óta használják a hosszabb élet reményében. Különféle hétköznapi betegségek megelőzésére és kezelésére is használatos, úgy mint a diabétesz, a magas vérnyomás és a szemmel kapcsolatos problémák. Fogyasztása történhet nyersen, megfőzve vagy akár aszalva is, de használatos gyógytea és gyógykészítmélnyek alapanyagaként is.

Néhány tanulmány szerint az általános közérzetet is hivatott javítani valamint némi nyugtató hatása is van az idegrendszerre nézve. Használatával a teljesítményünk is hasznát látja, az alvásunk minőségéről nem mis beszélve.

Goji Berry

Természetes C-vitamin és antioxidáns forrás mely hozzájárulhat az immunrendszer támogatásához. (Egyéb elnevezések, Lícium gyümölcs, Lycium, farkasbogyó, Wolfberry)

A goji bogyó Távol-Keleten az egyik legelismertebb természetes immunrendszer erősítő élelmiszer, és fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának immáron 6000 éve.

A goji nagyon sokféle értékes hatóanyagot tartalmaz:

  • 20-féle ásványi anyagot,
  • 18-féle aminosavat,
  • 15% fehérjét,
  • magas mennyiségű B1 és B3-vitamint,
  • kimagaslóan sok béta-karotint,
  • és a narancsnál legalább 3-szor több C-vitamint

A goji berry fogyasztása pozitívan hathat:

  • a szem egészségére, a látás és a retina védelmére
  • a megfelelő vércukor és koleszterin egyensúly fenntartására
  • a keringési rendszerre és vérnyomásra
  • a máj egészséges működésére
  • a bőr szépségének megőrzésére

Antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez.

Napi ajánlott mennyiség:

2 x 1 kapszula étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 10149/2012

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények