Forskolin (60 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
Netamin Forskolin 60 kap.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 49,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Forskolin

Férfias férfinak tartod magad? Egy igazi gépnek, ha edzésről van szó? Jobb már nem is lehetnél? Ha valóban így gondolod, akkor még biztos nem próbáltad ki a Forskolint!

Forradalmian új tesztoszteron-növelő, aminek segítségével még magasabb szintre emelkedhet a teljesítményed. A Forskolin az indiai csalán (Coleus forskohlii) gyökeréből előállított természetes hatóanyag. Az indiai csalán a növények menta családjába tartozik és több száz éve használják az ayurvédikus gyógyászatban. A modern orvostudomány most felfedezte intenzív tesztoszteronfokozó hatását!

Hogyan hat a Netamin Forskolin a férfi szervezetre?

Nem kérdés, hogy a tesztoszteron az izomépítés királya. Mindenki, aki testépítéssel vagy lényegében bármilyen sporttal foglalkozik, szeretné a tesztoszteron-szintjét növelni. A fokozott tesztoszteron-szint pozitív hatásai: nagyobb önbizalom; jobb koncentráció és memória; egészségesebb szívműködés; jobb libidó; több energia; hatékonyabb zsírégetés; gyorsabb izomépítés és több erő.

A Forskolinról az egyik legalaposabb tudományos kutatást a Kansasi Egyetemen végezték el. A férfi alanyok napi 2-szer 250 mg forskolin-kivonatot szedtek, miközben semmi mást nem változtattak az étrendjükön. Az eredmény: 7,8-szer több zsírt adtak le, 35%-kal növekedett a csonttömegük, és csaknem 34%-kal nőtt a biológiailag aktív szabad tesztoszteron mennyisége a szervezetükben, összehasonlítva a placebót szedő kontroll-csoport tagjaival.

Az egyenlet közismert: Több tesztoszteron = több izom, kevesebb zsír

A Netamin Forskolin kapszula ráadásul a cAMP (ciklikus adenozin-monofoszfát) nevű enzim stimulálásával tovább növeli a lipolízist, vagyis a zsírszövetek lebontását. Érdemes azt is megemlíteni, hogy a Forskolin meglehetősen potens aktivátora az androgén receptoroknak, melyekhez a tesztoszteron molekulák kötődnek – ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tesztoszteron ki tudja fejteni pozitív hatását.

A Netamin Forskolin kapszulát akkor szedd, ha:

  • szeretnéd gyorsan, hatékonyan felpörgetni a tesztoszteron-szinted
  • erősebb, izmosabb, férfiasabb akarsz lenni
  • csökkenteni akarod a testzsír-százalékodat
  • jobb teljesítményre vágysz az edzőteremben (és a hálószobában is)

Szedés:

Felnőtteknek napi 2 kapszula, lehetőleg étkezés előtt, bő folyadékkal.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-02-25
Szia! Egy adagjában mennyi a Coleus forskohlii? Köszönöm.

válasz
2018-02-26
Szia

250 mg.

Vevővélemények

szálkásításban sokat segített
2017-12-03
egy ismert és népszerű termogén zsírégető hatását akartam megdobni vele (Revex-16), persze a kajának kell rendben lennie, addig csak a kakid lesz k××va drága, ha ilyeneket szedsz! de kinyomta a vizet belőlem, 100 kiló 0 izomról indultam anno, és most 86 vagyok, és már a hasizmom is szépen kezd látszani, Revex-16 + ez a termék kis HMB-vel kombó után (erre van egy nagyon csecse zöld dobozos WOD termék is, ami HMB+forskolin, de a HMB-t inkább edzés utáni fehérjébe kevertem ízesítetlen por formájában, nem vagyok a bogyók híve annyira) még inkább látványos lett a dolog és én főleg oldalra hízok, a csípőmre azt hiszem "love handle"-nek hívják ezt angolszász körökben :) egyértelműen lement ez a rész is szépen, e termékek együttes hatásának tudom be, súlyzós+HIIT edzéseket kombinálva jelentős segítséget nyújtott, azon kívül, bár 27 vagyok, odalent is volt egy pici hatása, megdobta a dolgokat ;)