Fekete retek kivonat (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Netamin Fekete retek kivonat 60 kap.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 41,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Netamin Fekete retek kivonat kapszula 300 mg

A fekete retek ereje így egész évben élvezhető!

A fekete retek (Raphanus sativus nigra) a keresztesvirágúak (Cruciferae) családjába tartozik, és feltehetően Ázsiából származik. Ez volt az első retekféle, amit az emberiség termeszteni kezdett, több ezer éves múltja során egyaránt szerepelt gyógyszerként és élelmiszerként.

Feljegyzések szerint az egyiptomiak, kínaiak, görögök és rómaiak mind ismerték. Indiában a máj egészségének támogatására használják, Ázsia-szerte emésztésjavító hatása miatt vált közismertté, míg a kínai orvoslás szerint oldja a nyálkát és elősegíti a qi (életenergia) szabad áramlását.

Európában a népi gyógyászat a fekete retek gyökerét az epehólyag egészségének megőrzésére használja.

Tudnivalók a Netamin Fekete retek kivonat kapszuláról:

A Netamin Fekete Retek kivonat napi adagja (1 kapszula) 300 mg 4:1 arányú fekete retek kivonatot tartalmaz. Ez 1200 mg fekete retek pornak felel meg. Ez a termék 100% növényi összetevőkkel készült – növényi alapanyagú kapszula felhasználásával.

Adagolás:

Felnőtteknek napi 1 kapszula, bő folyadékkal. A kapszulát lehetőleg főétkezés után vegye be.

Figyelmeztetések:

FONTOS: epekövesek és epekőképződésre hajlamosak számára nem fogyasztható!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen tárolandó! Gyermekek elől el kell zárni!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2019-03-22
Történt az Úr 2019. évében, annak is januárjában, hogy erős jobb oldali fájdalmaim valának. Szenvedtem egy hétig, legrosszabb lefekvéskor és felkeléskor vala (előtte sok olíva, hal, paradicsom). Utólag nézvén, epekő volt az, melyet reggeli almaecet, étkezéskori fekete retek és az amúgy is rendszeres olívaolaj bevitele szüntetett vala. Figyelmeztető jel volt a múltra vonatkozólag! Nálam a megoldás: almaecet, retek, jó olajok, halak...