Rhodiolin (120 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
Calivita International Rhodiolin 120 kap.
Ár: 11 425 Ft
Egységár: 95,21 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Rhodiolin (120 kapszula)

Stresszcsökkentő

A kapszula fő hatóanyaga a Rhodiola rosea, amely egy adaptogén gyógynövény. A növény aktív hatóanyagai pozitív hatással vannak a központi idegrendszerre, ennek köszönhetően a koncentrálóképesség, a szellemi és fizikai teljesítmény is nőhet. Segítséget nyújthat a tanulásban, a sportban, a stressz kezelésében, csökkenti a mentális fáradtságot és hozzájárulhat a jobb általános közérzethez. A cinkkel kiegészített Rhodiolin javítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, enyhíti a stresszt és a feszült életmód okozta tüneteket.

MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?

  • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
  • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
  • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
  • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

HATÓANYAGOK

100mg Rhodiola rosea koncentrátum (5:1)
5mg Cink
Inaktív összetevők: mikrokristályos cellulóz, zselatin*.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-27
Erre volt egy nagyon hatásos módszer egy kis falusi konditeremben. Elpakolsz, viselkedsz vagy ki vagy tiltva! Rend, fegyelem lett a végeredmény. Nagyobb termeknél is működne, mert én személy szerint jobban szeretek egy rendezett teremben edzeni mint egy trehányban és ezzel a többség is így van szerintem.

válasz
2017-03-28
Ezzel egyet is értünk.
Csak a valóságban amikor valaki csinál egy 1000nm-es termet és azt üzemeltetni kell - plusz nyilván nem hobbiból indítja valaki - akkor nem járható út a végtelenségig, hogy kirakjuk aki nem rakja vissza a súlyokat.

Vevővélemények

2007-10-25
Az ilyen szereknél nehéz véleményt mondani. Most 120 db után vagyok és mintha jobb lenne a közérzetem és kiegyensúlyozottabb is vagyok egy ideje. Bízok a jó hatásában ezért rendelem a 2. dobozzal. Egyébként körülnéztem a piacon és itt a legjobb az ára a rózsagyökérnek! Ja, és ennél a r.gy. terméknél legalább fel van tüntetve az összetétel!