Green Max Powder (300 gr.)

 
Swanson Green Max Powder 300 gr.
Ár: 11 600 Ft
Egységár: 38,67 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Green Max Powder

Green Max Superfood

  • Kitűnő Superfood kitűnő áron!
  • 25 különféle élő tápanyag egyetlen termékben koncentrálva.

Nincs általunk ismert tökéletesebb étel, ami ilyen komplexen és ilyen nagy mennyiségben tartalmazná természetes forrásban az összes mikrotápanyagot is. Magas fehérje tartalma biztosítja, hogy hozzá jussunk az egészséghez feltétlenül szükséges esszenciális aminosavakhoz.

Megnöveli a tested energi szintjét, és tele van természetes forrású antioxidánsokkal. Ez a fantasztikusan tápláló örlemény, ami 25 növényi alapanyag keveréke, egész napra képes ellátni életenergiával. Én vízzel iszom, de jól keverhető bármilyen gyümölcslével is. Tartalmaz természetes eredetű béta-karotent, lecitint, spirulinát, chlorellát, bíbor kasvirágot (echinacea), alfalfát (lucerna), és egy csomó más hasznos táplálékot.

OÉTI bejegyzési szám: 4773/2009

Napi ajánlott mennyiség: keverjen el naponta egy evőkanál Green Max port 1-2 dl gyümölcslében, vagy bármilyen más italban.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények