Cinnamon Caps (100 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Pharmekal Cinnamon Caps 100 kap.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 24,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Cinnamon Caps

Szénhidrát/cukor anyagcseréhez és egyensúlyának fenntartásához.

A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához és az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez.

A fahéj hozzájárul a II. típusú cukorbetegségben szenvedők glükóz és lipid értékének normális szinten tartásához.

A fahéjnak több hatóanyaga van, de a vércukorszintet vizsgáló kutatások ezek közül csak egyet emeltek ki, egy vízoldékony polifenol molekulát, amit MHCP-nek (methylhydroxy chalcone polymer) neveznek. Ez a MHCP képes az inzulin hatását utánozni, aktiválni annak sejtfelszínen található receptorát, és szinergista módon együttműködni a hasnyálmirigy vércukorcsökkentő tulajdonságú hormonjával.

A II. típusú cukorbetegségről azt kell tudni, hogy a betegek testében a sejtek (zsírsejtek) elvesztik inzulin érzékenységüket, ami magas vércukorszinttel, inzulin túltermeléssel, majd a hasnyálmirigy kimerülésével idővel inzulinhiánnyal jár.

A betegség kialakulását általában elhízás előzi meg, az inzulinérzékenység elvesztésével kialakuló magas vércukorszint pedig hosszú távon az erek, az idegek, így a szem, a vesék és más szervek károsodásával jár. Gyakori következmény az impotencia is.

A fahéj tartalmaz antioxidánsokat. A nagy dózisú fahéj fogyasztásával olyan kedvező hatást érhetünk el, a szív- és érrendszeri betegségek elleni védelemben.

A fahéj segíti a vírusok, baktériumok és gombák elpusztítását. Alkalmazásával azonban megfontoltan kell bánnunk, mivel testünkön kívül és szervezetünkön belül is számos baktérium él egymással harmóniában, egészségünket őrizve. Ezeket, vagyis a jó és rossz baktériumokat egyaránt kiirtva természetes egyensúlyunk felborulna, s ez betegségek kialakulásához vezetne. Gondoljunk csak a bélszakaszban élő hasznos baktériumokra, melyek immunrendszerünk megfelelő működését is segítik.

Adagolá

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 kapszula étkezés után. OÉTI notifikációs szám: 10603/2012

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2. típusú cukorbetegeknek
2016-12-06
Férjemnek rendelem már több, mint egy éve napi 2 szemet szed, Nagyon szépen rendben tartja a cukrát, néha még el is csábul egy kis édességre. Nagyon ajánlom a 2. típusú cukorbetegeknek!