Reactor Pro 3 (300 kap.)

 
Trec Nutrition Reactor Pro 3 300 kap.
Ár: 8 250 Ft
Egységár: 27,50 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Reactor Pro 3 (300 kapszula)

A Reactor Pro 3 formula egy speciális komplexe az ergogenikus és anabolikus összetevőknek. A Reactor Pro 3 formulában található összetevők stimulálják a nukleotid sejtképződést, melyek feltöltődési szintje és mértéke hatással van a test erőkifejtő kapacitására. A kulcstevékenység az ATP termelés (adenozin-trifoszfát), amely egy magas energiájú összetevő. Az ATP egy olyan molekula, mely hatalmas energia felszabadítására képes. Ez a molekula felel az izom-összehúzódások erejéért és sebességéért is. Azonban az ATP nem egy energiaraktár, készleteit pár másodpercen belül felhasználja, ezért folyamatosan újra kell tölteni. A trikreatin malát, ribóz, és inozin a legjobb módja az azonnali ATP feltöltésnek, gyors energia-felszabadulást eredményezve a különböző gyakorlatok között. A Reactor Pro 3-ban lévő anyagok ugyanakkor serkentik az anabolikus hormonok, inzulin termelődését is, melyek az izomsejtekhez történő tápanyagszállításért felelnek. Ez növeli az edzés utáni anyagcserét, mely jelentősen felgyorsítja a tested regenerációját. Az edzés során ez a formula elősegíti az izomsejtek oxigénellátását is, és kiküszöböli az olyan metabolikus anyagok képződését, mint a tejsav, s így lehetővé teszi az edzés folytatását jelentős hatékonyságcsökkenés nélkül. Reactor Pro 3-t mindazoknak a sportolóknak ajánljuk, akik maximális erő- és energianövelést, valamint állóképesség növelést akarnak elérni az intenzív edzés folyamán.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Edzés napon: vegyél be 2-3 kapszulát reggeli előtt, 4-5 kapszulát 30 perccel az edzés előtt és 4-5 kapszulát rögtön edzés után.

Edzés nélküli napon: vegyél be 3-4 kapszulát háromszor egy nap, 30 perccel az étkezések előtt. Igyál hozzá 200- 300 ml-t folyadékot.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények