Gotu Kola (100 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Pharmekal Gotu Kola 100 kap.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 29,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GOTU KOLA 500 MG

Alkalmazása hozzájárulhat a jó kognitív képesség fenntartásához, pozitívan hathat az idegekre, és a keringési rendszerre.

A Gotu kola használatát főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak megfelelő kognitív képességek (figyelem-megfigyelőkészség, emlékezet, érzékelés-észlelés, gondolkodási funkciók) megtartására, és az ideg- valamint keringési rendszer egészségének megőrzésére. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A Gotu kola nagyon összetett hatóanyag tartalmú gyógynövény. Nagy mennyiségben található benne többek között az asiaticosid (egy triterpén glükozid, vagy triterpenoid), a brahmosid és a brahminosid (mindkettő szaponin glükozid), a madecassosid (egy gyulladáscsökkentő glükozid), a madecassic sav, a vitaminokból: a tiamin (B1 vitamin), a riboflavin (B2 vitamin), a piridoxin (B6 vitamin), a K-vitamin, az aminosavak közül: az aszparát, a glutamát, a szerin, a threonin, az alanin, a lizin, a hisztidin, az ásványi anyagokból pedig: a magnézium, a kalcium és a nátrium.

Teljesen koffein mentes, mégis az alternatív gyógyászatban széles körben alkalmazzák a megfelelő energiaszint és a vitalitás megőrzésének támogatására, valamint aranyér és különféle keringési problémák esetén is. A néphagyomány szerint elősegítheti a vénák megfelelő állapotának fenntartását, és hasznos lehet az állómunkát végzőknél gyakori visszér, "nehéz láb" vagy "fáradt láb" érzés esetén is.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 1 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 10950/2012

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-21
hello hogy kell szedni éhgyomorra étkezés előtt közben vagy után?

válasz
2016-11-22
Szia!

Napi 2 kapszulát vegyél be étkezések között, az elsőt délelőtt, a másodikat a késő délutáni órákban.

Vevővélemények

Depire is hatásos
2018-11-15
A barátnőmnek vettem mert enyhe depresszió tört rá. Amióta szedi azóta teljesen elmúlt, és nagyon jól érzi magát mind hangulatilag, mind fizikálisan. Már a 3.doboznál járunk és ezután is rendelünk belőle.