Endugen (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Endugen 60 kap.
Ár: 2 900 Ft
Egységár: 48,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Olimp ENDUGEN™ teljesítménynövelő

Az Olimp ENDUGEN ™ az egyik legjobb erő és teljesítménynövelő készítmény állóképességi sportokhoz. Nagy íntenzítású edzésekhez ajánlott.

Érezni a különbséget!

Az egyik legjobb erő és teljesítménynövelő készítmény állóképességi sportokhoz. Nagy intenzítású edzésekhez ajánlott, mint példáúl dinamikus kezdésnél, gyors irányváltoztatásoknál, hirtelen fékezéseknél és gyorsításoknál, hosszabb távokon különböző intervallumos edzésekhez és magas intenzitású és hosszan tartó erőkifejtéshez.

Lényege, hogy az anaerob energiatermelés mechanizmusokat egészítik ki az aerob anyagcserével, amely segít fenntartani az állóképességi sportok közben a minőségi és magasfokú aerob és anaerob energiatermelést.

Az ENDUGEN ™ gondosan válogatott növényi kivonatokat, guarana és Panax ginsenget tartalmaz, melyhez nagy mennyiségű béta-alanin és nátrium-bikarbonát lett hozzáadva, amelyek nagymértékben növelik az aerob kapacitást (VO2max). Az ENDUGEN™ tartalmaz még vitamin és ásványi anyag összetevőket, például magnéziumot és B6-vitamint, mely hozzájárul a fáradtság érzet csökkentésére és az anyagcsere növeléshez. Az ENDUGEN ™ célja, hogy a felnőtt, fizikailag aktív sportolók fizikai kapacitását nagymértékben növelje leginkább megterhelő sport tevékenységek alatt.

Az Olimp ENDUGEN ™ alkalmas:

  • Fizikai kimerültség csökkentésére
  • Neuromuszkuláris funkciók támogatására
  • Elősegíti az immunrendszer működését
  • Pozitív hatással van az aerob energiatermelésre és a zsírégetésre
  • Támogatja az idegrendszert, lehetővé téve, hogy fenntartsa a magasfokú ingerület átvitelt, így csökkenti a fáradságérzetet
  • Javítja az izmok és az idegek közötti hatékony kommunikációt
  • Csökkenti az izomgörcsök kialakulását

Javasolt használat:

Testsúlytól függően 2 - 4 kapszula 30 perccel edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-05
Szia! A segitségetekkel összeállitottam egy EDZŐS SZTEKKet, de még lenne egy két kérdésem. Tehát edzés előtt: 10g BCAA Xplode, 2 szem Endugen, 4 szem Argipower. Edzés után: 1 adag Amix Re-core, 30 g Ye 80. Kérdéseim: 1. Ez a sztekk így rendben van vagy esetleg valamit kéne változtatni? 2. Az adagok jók? Mert az előirt adagok elég picik. Szeretném a legjobb hatást kihozni belőlük. 3. Az Argipower leirását végigolvasva érdemes lenne esetleg este lefekvés előtt is beszedni pár tabit? Ha igen mennyit? Köszi az eddigieket és ezt a segitséget is!! Jo munkát!

válasz
2018-02-05
Szia. Rendben lesz ez így, mennyiségileg is. Egy adag Argipower 1500 Mega Caps mehetne lefekvés előtt is, igen, jól látod a dolgot :)

Vevővélemények

Edzés és munkahely
2017-12-19
Nagyon jo kis termék. Muay thay edzéshez használom föként de néha munkahelyen is bekapok egy két pirulát felpörget jol érzem magam töle és nem izzadom annyira.