Amok + Argipower 1500 Mega Caps (60+120 kap.)

 / 3.5 4 vélemény
Olimp Sport Nutrition Amok + Argipower 1500 Mega Caps 60+120 kap.
Ár: 8 930 Ft
9 400 Ft
Megtakarítás:470 Ft 5%
Egységár: 148,83 Ft/kap.
1 X
Amok 60 kap.
Amok 60 kap.
Olimp Sport Nutrition
1 X
Argipower 1500 Mega Caps 120 kap.
Argipower 1500 Mega Caps 120 kap.
Olimp Sport Nutrition
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Amok+Argipower - az agresszív koktél!

Ötvözd az Amok felülmúlhatatlan erejét az Argipower okozta bőrrepesztő bedurranással, és az edzésedet máris új szintre emelheted! Láthatod, hogy az Amok-ból nem spóroltak ki semmit, ami ahhoz kell, hogy szó szerint kiforgasd a termet a sarkaiból, az Argipower nagy dózisú arginin-lökete pedig segít, hogy a testedben forró lávaként zubogó vér oda jusson ahol a legnagyobb szükség van rá - az izmokba!

Gondolj bele, mi történik, mikor ezt a kegyetlen párost elfogyasztod: az Amok hatására felpezsdül a vérkeringésed, fókuszált leszel és vérszomjas, az Argipower hatására kitáguló erek pedig még szabadabb utat engednek fortyogó vérednek, ami így akadálytalanul tudja az izmokhoz szállítani az oxigént és az anabolikus tápanyagokat. Eredmény: őrületes bedurranás, mindent felülmúló fókusz és koncentráció az edzéseden, a fáradtság pedig mintha nem is létezett volna!

Vigyázat: ez a páros nem játékszer. Nem holmi cukorka, amit kedvedre kapkodhatsz be, és nem is mindenki számára megengedett a használata. Soha ne lépd túl a javasolt adagolást, különösen az Amok esetében, és ha egy picit is érzékeny vagy a koffeinre vagy más stimulánsokra, akkor felejtsd el a használatát. Ezt a kombót csak az szedje, aki bírja a kiképzést!

Adagolás

Szedj be edzés előtt 15-30 perccel 1 szem Amok-ot és 3 szem Argipower-t. Ha nagyon bírod a koffeint, akkor szedhetsz két szemet is, de ezt csak az igazán elszántaknak javasoljuk. Ez a kombó az edzéseid számától és az adagolástól függően két, vagy akár három hónapig is simán kitarthat!

Tapasztald meg te is az agresszív koktél erejét!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-03
Helló!
Van még pár adag Steel Rocket, mehet együtt ha igen melyiket mikor?
Köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

Gond nélkül. A Steel Rocket-et úgy szedd, ahogyan eddig, ezt a kombót pedig az ajánlásunk szerint:

"Adagolás
Szedj be edzés előtt 15-30 perccel 1 szem Amok-ot és 3 szem Argipower-t. Ha nagyon bírod a koffeint, akkor szedhetsz két szemet is, de ezt csak az igazán elszántaknak javasoljuk. Ez a kombó az edzéseid számától és az adagolástól függően két, vagy akár három hónapig is simán kitarthat!"

Vevővélemények

Majd szét durransz...
2015-04-19
Nekem tökéletesen bevált. Edzés előtt szedtem be 20 perccel és mire odaértem a terembe már alig vártam, hogy belekapaszkodhassak a súlyokba. Felpezsdít és az erek csak úgy szaladgálnak az ember testén tőle. Argiból két kapszulát, Amokból viszont csak egyet vettem be mert a szívem majd kiugrott a helyéről annyira vert tőle. Favágáskor alkalmaztam még. Délfelé, mikor kezdett elhagyni az erőm bevettem és estig abba se akartam hagyni a munkát, mint ha akkor ébredtem volna fel minden fáradtság nélkül. És nem kell méregetni mint a porokat csak bedobod és mehet az edzés vagy a munka.