Amok (60 kap.)

 / 4.1 23 vélemény
Olimp Sport Nutrition Amok 60 kap.
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 59,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AMOK™

Az Energiabomba!

Azonnal energizálja a szervezetet ami hosszan megmarad akár a leggyilkosabb edzések végéig is! Ismerje meg az erőt!

Az AMOK egy született „ENERGIABOMBA"! Vége a puhány, gyenge, motiválatlan edzéseknek! Megszületett egy olyan formula, mely extrém motivációt és emberfeletti teljesítményt garantál!

Dobj be edzés előtt 1-2 szemet, és érezd a csodát!

Mit érzünk? Azonnali égető energiát ad, felkorbácsolja idegeidet, amivel vadállatként, emberfeletti erővel végezheted edzésed. Ne félj, mert hosszan tartó hatása miatt egész edzésed alatt veled marad! Az AMOK egy speciálisan összeállított termék kombináció, mely beta-alanint, L-tirozint, taurint tartalmaz 1,3,7- trimethylxantin-nel és ginzenggel megerősítve, hogy szinte darabokra tépjen! De ez még nem minden! Ehhez a forradalmian erős energia kombóhoz vitaminok és ásványi anyagok precíz keverékét adtuk, hogy támogassa a szervezet energetikai folyamatait.

AMOK - Az emberfeletti, gyilkos edzések titka! A kapszulás kiszerelésű termék összetevői úgy lettek kitalálva, hogy azonnal energizálja a szervezetet és ez a "HULK" állapot megmaradjon a legintenzívebb edzések végéig is!

AMOK™: a béta-alanin, az L-Tirozin és egy adag 1,3,7 trimetilxantin és a ginzeng tökéletes kombinációja a kirobbanó, tartós energia érdekében!

A hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok biztosítják az energizált szervezet tartós állapotát a leggyilkosabb edzések végéig is!

Könnyen kezelhető kapszulás kiszerelése miatt, edzés előtti 1-2 kapszulával minden rekordodat megdöntheted!

Javasolt használat:

70 kg súly alatt - 1 kapszula körülbelül 15-30 perc edzés előtt 70 kg súly felett - 2 kapszulát edzés előtt körülbelül 15-30 perccel

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-07-04
Sziasztok!
kérdezném hogy ez a termék kerékpározás előtt is használható?

válasz
2018-02-05
Szia!

A magas koffein miatt nem használnám. A tekerés alapból is megpörgeti a szívet, nem kell még rátenni egy lapáttal.
Beta Alanine Carno Rush + Taurine Mega Caps viszont mehetne előtte.

Vevővélemények

Számomra a legjobb
2015-03-07
AAKG Extreme mellé tolom edzés előtt, sokszor 12 órás éjszakázás után, reggel. A 2 együttes használatával a fáradtság érzet elmúlik, simán végig nyomom a 2 órás intenzív edzést. Nem szaggatom szét tőle a súlyokat, inkább mentálisan pakol oda, de nagyon. :)
brutál
2015-05-11
Tökéletes termék küzdősportok szerelmeseinek. Hatásos a koncentrációban, felgyorsít és növeli az állóképességet. Imádom.
Brutális
2015-06-11
Felgyorsít, a reakcióidőm sokat javul tőle, érzem magamban az erőt.
ár/érték arány
2015-07-26
Nagyszerű ár/érték aránnyal bír a termék, így akcióban meg főleg. Én az éjszakai műszakokban szoktam bedobálni 1-1- szemet belőle és frankón ébren tart, de edzés előtt is hasznos lehet. Pont annyi koffeint tartalmaz, amennyi érezhető löketet ad, de nem fájdítja meg a fejed (az arra érzékenyebbeknél). Egy jól összeállított termék, csak a hatóanyagok, semmi sallang.