Animal Rage (44 pak.)

 / 5.0 2 vélemény
Animal Pak Animal Rage 44 pak.
Ár: 13 190 Ft
Egységár: 299,77 Ft/pak.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Animal Rage

Edzés előtti nitorgén-oxid fokozó, energizáló

Az Animal Rage egy régóta várt edzés előtti kiegészítő az Animal csapattól, ugyanazok a srácok fejlesztették ki, mint a 25 éve sikeres Animal Pak-ot. Egy kiterjedt teszt után megszületett a szinte tökéletes edzés előtti formula.

Energia. Fókusz. Intenzitás. Őrület.

Minden edzés előtti por fogyasztása után egy atombombányi energia csap vissza, ha az Animal Rage szállítja az árut.

Mint egy adrenalin löket a szívben, a nyers erő végigszalad a vénákon. Az Animal Rage ultratöményen tartalmazza az energiát, a fókuszt, a teljesítményt és a kitartást. Az Animal Rage nem tartalmaz testesítő anyagokat, vagy felesleges összetevőket, csak és kizárólag a fontos hatóanyagokat, amiket ráadásul úgy válogattak össze, hogy tökéletes üzemanyaga legyen a legjobb edzéseknek.

Adagolás:

Használj egy csomagot az edzés megkezdése előtt 45 perccel. Ne használj 24 órán belül egy csomagnál többet, legkésőbb 6 órával a lefekvés előtt vedd be.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-03-19
hali. kérdésem a következő! idő hiányában sajna elhagytam az edzőtermet és jelenleg a játszótéri edzés megy heti 5x, futással kombinálva. az elkövetkező 3hónapban ezt fogom nyomni. ehhez tudnál ajánlani nekem vmilyen fehérjekészítményt és mellé egy energiafokozó v fáradtság elleni készítményt!? válaszod előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez maga egy "energiafokozó vagy fáradtság elleni készítmény". A fehérjék közül lehetőleg egy tejsavófehérjét válassz, pl. Iso Whey Zero-t.

Vevővélemények

Azt az érzést érezni kell és ki kell élvezi az utolsó percig!
2013-04-09
Első doboz Ragemet fogyasztom. Még van kb. 10 pak. Mindenkinek ajánlani tudom! Érdemes kipróbálni. Az első alkalom a legizgalmasabb, főleg ha előtte nem használtál ehhez hasonló cuccot! (Én azelőtt Jack3D-t használtam...) Tutira felpörget, bármihez kedved van. A teremben egy percig sem tudsz másra gondolni, csak a súlyokra! Sőt képtelen vagy leállni, A-tól Z-ig befejzted a mell+ bicepsz+ has edzésed, de még mindig úgy érzed képes vagy egy hát+tricepsz edzésre is :)) Ha tehetnéd lenyomnád az egész heti edzésed!


Sajnos ehhez is hozzá szokik a szervezet. Egy idő után, már nem pörget fel annyira, hogy leakarj szaladni Afrikáig és vissza, de a megteszi a magáét: a kedved javítsa, erődöt növeli és azért még képes odab*szni, hogy pörögj! A legjobb, hogy az edzésed vége felé nemhogy lankadnál, hanem úgy érzed egyre jobb a kedved. A maximális hatása kb. 2 óra, de a jó kedv, fel vagyok pörögve érzés akár 6-7 órán át is tarthat. Én olyankor valami olyant csinálok, amit szeretek pl.: autót vezetek és hangosan zenét hallgatok :)


Jó kis cucc, megéri a pénzét az biztos! Ezt próbálja ki mindenki! Azt az érzést érezni kell és ki kell élvezi az utolsó percig!


Aki még nem próbált semmilyen ehhez hasonló cuccot, de még kávét is ritkán szokott inni, az ne vegye be mind a 7 piros kapszulát, hanem próbálja ki mondjuk 4-5-re hogyan reagál a szervezete! (Off.: Én egyszer többet vettem be, igaz nem ebből, hanem a Jack3D-ből és átestem az érem másik oldalára: enyhén szédültem és enyhén remegtem...)