Égess el mindent, ami a zsír börtönébe zár!

 / 4.8
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

 

Égess el mindent, ami a zsír börtönébe zár!

Legyen tested szálkás-izmos!

 

A zsírégetés vágya egyidős a testépítő emberiséggel. Hiszen egy dolog testtömeget növelni, és egy másik dolog szálkásítani. A zsonglőrködés a nagy, puha test, és a kicsi, de szálkás között mindenki számára ismerős.


 

Mi lenne, ha egyszerűen csak leolvaszthatnád a felesleges zsírt az izmaidról, anélkül, hogy azok veszítenének masszívságukból? Mi lenne, ha a zsírégetésből felszabaduló energia további lendületre sarkallna, hogy még keményebb edzéseket nyomj, és még hamarabb érj el látványos eredményeket? Mi lenne, ha kipróbálnád a Thermo Drine-t?

Come on baby, light my fire!

Amint a Thermo Drine bekerül a szervezetedbe, nekilát tenni a dolgát: megcélozza a hőközpontodat és magasabbra tekeri a kazánt, hogy égjen, aminek égnie kell!
És ilyenkor a zsírokra gondolunk, a kifejezetten makacs zsírokra és a depózsírra, amelyektől olyan nehéz egyébként megszabadulni. De nem a Thermo Drine-nak!

Egy komplex szer mind felett...

Léteznek más zsírégetők is, mondhatnád. Ezt tudjuk mi is a BioTech USA-nál. Meg is néztük mindet jó alaposan
a laborunkban, teszteltük is, ahogy kell, miközben mérnö-keink hosszú hónapokig a Thermo Drine megalkotásán fáradoztak. A cél ugyanis nem az volt, hogy a BioTech USA is kijöjjön egy újabb zsírégetővel. A cél az volt, hogy a
BioTech USA egy olyan termodinamikus zsírégető-formulát fejlesszen ki számodra, ami hatékonyságában kenterbe veri a piacon kapható többi szert, miközben minden lehetséges mellékhatástól mentes. A tesztjeink alapján azt kell mondjuk, sikerült.

 

Három hete kezdtem el szedni a Thermo Drine-t és azt kell mondjam, elszabadította bennem a bestiát! Ezelőtt mindig gondban voltam azzal, hogy ne pufin legyek izmos, de most úgy nézek ki, mint egy mindenre elszánt gladiátor. This is Spartaaaa!”

Bradley D. Simon, professzionális testépítő

 

Pörgesd fel az anyagcserédet!

A hatékony zsírégetés feltétele, hogy a központi szervered új utasítást kapjon. Magyarul: át kell programozni
az anyagcserédet, hogy tudja kezelni a zsírégetés meg
annyi következményét. A Thermo Drine egyik legfontosabb előnye, hogy ezt megteszi, és felkészíti szervezetedet a zsírégetés profi lebonyolítására: magasabb  teljesítményfokozatra kapcsolja, hogy az érkező zsírmasszák hatékonyabban égjenek el a kazánban, a képződő energia pedig ne vesszen kárba, hanem azonnal rendelkezésedre álljon, ezzel megkönnyítve az edzéseket. 

Nem utolsósorban csökkenti az étvágyad, hogy az energiaszükségletet a tested ne kívülről, hanem a belső zsírraktárak elégetésével fedezze.

 

Nem ez az első zsírégető, amit szedtem. Az eddigiekkel sem volt bajom, a Thermo Drine véletlenül került az utamba. Ha valami hirdetésben olvastam volna róla, tuti nem veszem be a nagy szavakat, hiszen nem most kezdtem a testépítést: itt minden az ígéretekről szól, de az eredmény végül is csak rajtad áll. Viszont ha valami jogosan érdemelne nagy szavakat, az pont a Thermo Drine. Egy hónapja szedem és nem hiszem el, hogy én nézek vissza magamra a tükörből. Ez a cucc nem kispályás, az már egyszer biztos.”

Adrian Keys, professzionális testépítő

 

 

Van merszed közelebbről szemügyre venni?

Négy, összetett formula tudatosan és precízen adagolva ennyi a varázslat. Persze ezek kiválasztásához és összeházasításához rengeteg időt töltöttek a laborban mérnökeink, hogy megalkossák azt a formulát, amely egyszerre teljesíti a zsírégetés legmerészebb kihívásait, miközben a szervezeteddel is harmonikusan működik együtt.

1. Zsírégető, lipidlebontó formula

A króm nem csak a verdádnak tesz jót, hanem a testednek is jó barátja: optimalizálja a fehérje-, zsír és szénhidrát-anyagcserét, rendben tartja a vércukorszintet, csökkenti a koleszterinszintet. A fehérfűzfa-kivonat rendbe teszi a májat és az emésztőrendszert, miközben az L-Karnitin fumarát intenzívvé teszi a zsírlebontást.

2. Zsír Kontrol Formula
Nem elég égetni, jobb, ha a zsírok is tudják, hol a helyük: a kazánban! A garcinia cambogia-kivonat amellett, hogy hatékonyan csökkenti az étvágyat, gátolja a lipidszintézist, így a zsírok nem tapadhatnak rád. Társaként a híres yerba mate szegődik, amely növeli az elégetett kalóriák mennyiségét, vagyis termogenikusan hat, emellett csökkenti az étvágyat és fokozza az éberséget, összpontosítást.

3. Termo Faktor
A zöldtea-kivonat javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását, serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását. A koffein mobilizálja a zsírokat, elősegíti azok energiaként való felhasználását.

4. Vízhajtó, Anyagcsere-fokozó Faktor
A kóladió serkenti a központi idegrendszer működését, elősegíti az éberséget és a szellemi élénkséget. Frissíti
a vérkeringést, segíti az izommunkát, csökkenti az éhségérzetet. Gyengéd vízhajtó, így nem okoz vészes dehidratációt, ugyanakkor kellően tisztítja a szervezetet, és segíti a lebontott zsírok maradványainak elszállítását.

Komolyan veszed a testépítést? Csak és kizárólag akkor válaszd Thermo Drine-t. Mert innentől kezdve senki nem veszi be azt a dumát, hogy otthon gyúrtál kicsit...

 

  

  Szerző: Biotech USA


Kapcsolódó cikkek
Aki fogyókúrázott már, és azt az általánosan (de helytelenül) gyakorolt módon, a kalóriabevitel gyors és radikális megszorításával tette, tapasztalhatta, hogy ...
Miből áll egy zsírégető edzésterv? Milyen a szálkásító, zsírégető edzés? Milyen a diétás étrend? Hogyan kell kardiózni? Hányszor kell edzeni? Zsírégetés. Szálká...
Érdemes-e zsírégetőt használni vagy nem - annak fényében, hogy bemutatjuk az egyik létező legjobb zsírégetőt? Sok mindent megtudhatsz a diéta, az edzés, a kardi...
A kezdők gyakran beleeshetnek abba a hibába, hogy tévesen értelmezik a mérleg kijelzőjén visszaköszönő súlyt. Ezért gyakran akiknek az elsődleges céljuk a zsíré...
Ebben a kis zsírégető kalauzban A Biotech USA csapata szeretne utat mutatni a számtalan, különböző hatóanyag között, amelyek a diétát, fogyást segítik....
Kezdjük az étkezéssel, ami az alakunkért 70%-ban felel, tehát alapvető fontosságú, ha változtatni akarunk. Mivel mindenki más céllal és más kiinduló súllyal...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!