Felhúzó heveder (gurtni) (pár)

 / 4.7 17 vélemény
Scitec Nutrition Felhúzó heveder (gurtni) pár
Ár: 1 605 Ft
1 690 Ft
Megtakarítás:85 Ft 5%
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Felhúzó heveder (gurtni)

Egyszer valaki azt mondta, hogy aki gurtni nélkül tud hátazni, az baba súlyokkal edz... Nos, ebben is lehet némi igazság, de egy biztos: ha úgy akarsz hátazni, hogy a karodat maximálisan ki akarod kapcsolni a mozgásból, valamint azt sem akarod hogy egy esetlegesen gyengébb alkar akadályozzon a hátedzésedben, akkor a gurtni egy kötelező kellék az edzőtáskádban. Igen, tudjuk a tökös szöveget, hogy ha pl. felhúzol, akkor tudd megtartani is a súlyt a kezedben, ne csak felemelni a földről... Ez erőemelők esetében igaz is, azonban akinek a testépítés, azaz az izmosodás a fő szempont, az egy hátedzésen nem az alkarját, hanem a hátát akarja edzeni, úgy, hogy kizár minden zavaró tényezőt. Nos, a gurtni ebben fog segíteni, de nem keveset!

Volt szerencsém mad max-os gurtnihoz is régebben, ahhoz képest sokkal puhább, jobban ráfekszik a csuklómra (különösen vékony csuklóm van) így ez nekem jobban bejön. Még csak pár hónapja használom, eddig semmi baja, hamar megszoktam. Eddig úgy gondolom igazán jó gurtni, hátedzés alapkelléke, és ilyen áron bárkinek hozzáférhető.

A gurtni használata pofonegyszerű, és meg fogod látni, hogy szó szerint új minőségbe emeli a hátedzésedet. Olyan izomérzetet fogsz tapasztalni a hátizmaidban - és jó esetben, ha a technikád is a helyén van, akkor CSAK ott - amit soha korábban!

A gurtni használata

Szavak helyett beszéljen ez a videó!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-05-18
Hány cm a gurtni szélessége?

válasz
2017-05-22
Az anyag 4cm a párnázott középső rész 5cm.

Vevővélemények

Tökéletes
2019-07-08
Először használtam gurtnit hátazáshoz. Egészen más érzés, főleg másnap. Maga a termék jó minőségű erős anyagból van, elég hosszú, és kedvező árú. Tudom ajánlani.