Felhúzó heveder (gurtni) (pár)

 / 4.8 69 vélemény
Mad Max Felhúzó heveder (gurtni) pár
Ár: 2 390 Ft
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Felhúzó heveder (gurtni)

A Mad Max felhúzó heveder (magyarul gurtni) nem simán egy rolló-szallag! A szakmailag felügyelt fejlesztés az apró részletekre is kiterjedt: a gurtni hossza 45cm, ami biztonságos fogást ad. A feltekerhető rész belseje csúszásgátlású szövésű, míg a tenyér felőli része puhább, mégsem csúszós. A legnagyobb terhelést kapó részen puha neoprene borítás található. Egyszóval: ez az "igazi gurtni"!

A gurtni használata

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-07-20
lehet, hogy hülye kérdés, de ezt lehet csuklófeszítésnél használni? ugyanis azt vettem észre, hogy nem tudom megcsinálni a megfelelő számú ismétlést, mert egyszerűen ki akar esni a súlyzó a kezemből. ha csökkentem a súlyt, akkor persze több ismétlés megy, de akkor is előbb akar kifordulni a súly, minthogy megérezném az alkaromat.

válasz
2016-07-21
Szia!

Lehetni lehet, de nem érdemes. A csuklófeszítés egy jó alkalom arra, hogy a fogásodat is erősítsd, ne csak az alkarod.

Vevővélemények

Erős, masszív anyagból
2011-08-20
Nagyon meg vagyok elégedve vele!


Olcsó és emellett nagyon jó minőség.


Erős, masszív anyagból, egy cérna sem lóg belőle. Csak pozitív tapasztalat!
2012-07-24
Talán az eddig legjobb termék, amit életemben valaha vettem. Ennyi pénzért remek kis segítség az edzésekhez. Felhúzásnál úgy érzem, hogy ki sem lehetne szaggatni a vasat a kezemből, annyira biztos fogást ad. Végre nem azzal kell foglalkoznom, hogy csúszik ki a kezemből a rúd, és hogy elfárad a fogásom, hanem koncentrálhatok a hátamra és a mozgásra. Nem is tudom hogy élhettem eddig nélküle?! A felhúzáson kívül húzódzkodáshoz, evezéshez, lehúzásokhoz is használom, ezeknél a gyakorlatoknál is sokkal jobban tudok koncentrálni a hátamra. Ajánlom mindenkinek, szerintem kötelező kiegészítő.
első gurtnim
2015-03-29
Első gurtnim, bátran ajánlom mindenkinek. Vékony csuklójúaknak is ajánlom, nekem bevált. Nem töri a csuklómat, erős anyagból van, sokáig fogja bírni.
Kiválló
2015-05-17
Nagyon erős és sokat kibír!:)
Elengedhetetlen
2015-06-23
Hátedzéseknél használom. Sokkal jobban tudok koncentrálni a hátamra.


Kellően hosszú, az anyaga elég strapabíró. Az ára elég kedvező. Kell neki egy pár alkalom, hogy "betörtjön". Aki teheti, ruházzon be egyre. Idővel, meg fog térülni az ára . :)
Lehető legjobb
2015-07-03
Azért vettem meg hogy hátedzésnél csak a hát dolgozzon, sokan mondták hogy mennyire jó, eleinte nem hittem el hogy ez ennyire sokat segít az edzésen de mióta használom sokkal jobban tudok edzeni hátnapokon, csak ajánlani tudom.


Anyaga kiváló, hordása kényelmes.
Kötelező kiegészítő!
2015-07-19
Mindig problémát jelentett, hogy az alkarom bedurranása miatt viszonylag alacsony súlyokkal kellett edzenem első sorban hát edzésénél, de a gurtni... ó ha előbb veszek. Nagyobb súllyal tudok felhúzni mint korábban (~60-ról 85-90-re) mindössze pár hét alatt. Már ott tartok, hogy szinte mindenhez "hozzákötöm" magam amely gyakorlatok az alkarom miatt nem tudtam rendesen végezni. Olvastam korábbi véleményezők írásait, hogy az első pár alkalommal "töri" a csuklót, nekem nem volt ilyen problémám, bár lehet azért mert viselek - Mad Max - professzionális edzőkesztyűt.... :) Tehát ez is nagyon ajánlott kiegészítő az edzésekhez, ha addig bírja mint a kesztyűm akkor ezen az áron szinte ajándék volt, de ha nem akkor is jó az ára ;)
Tökéletes
2015-09-11
Kényelmes, masszív és még jól is néz ki :)
Más dimenzió!
2015-11-12
Sokáig gondolkoztam a hevederen, de nem bántam meg a vásárlását, sőt! Nem igazán erősek az ujjaim, ezért pl. húzódzkodásnál arra kellett koncentrálnom, hogy ne csússzon le a kezem a rúdról. A hevederrel más a helyzet, nyomhatom teljes erőből! Látványosan jobb, hasznosabb, pörgősebb, nagyobb súlyokat megmozgató edzéseket tudok így végezni. Húzódzkodás, döntött törzsű evezés, vállvonogatás sokkal nagyobb súlyokkal megy, mint eddig, ezért ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki a hevederes edzést, ha még nem tette meg eddig.
Egyszerűen zseniális.
2016-03-15
Amíg ki nem próbáltam, azt hittem keményen edzem a hátam, de amit ez után éreztem az kegyetlen. Minőségileg is kifogástalan, kényelmes, nem tör, nem dörzsöli ki a bőrt. Sajnálom, hogy eddig nem ismerkedtem meg a termékkel, teljesen megváltoztatja az edzéseket. Használata pofon egyszerű. Maximálisan ajánlott!
Új élmény edzeni!
2016-07-20
Négy és fél év után most kezdtem el használni gurtnit (sajnos) és elképesztő mennyivel más így hátazni. Mindenképp érdemes egyszer kipróbálni, és akkor már ezt a darabot mivel párnás, nem vágja a kezet és persze erős. Az csak ráadás, hogy egy dobozban küldik. Ennyi pénzért nagyon szuper.
Kiváló!
2016-08-21
Használtam más gyártó hevederét, két hónap után elszakadt, vágta a csuklóm... Ez sokkal jobban használható, nagyobb súlynál sem vág be, szerintem tovább is bírja két hónapnál. Ár/érték arányban is jó.
Nem rossz!
2017-02-10
Hátedzéshez használom, nagyban megkönnyíti a helyes kivitelezést, koncentráltabban végzem a gyakorlatokat, súlyt is tudtam növelni. Először picit vág, mert kemény, de pár használat után bepuhul. Jó vétel volt!