Edzőkampó (pár)

 / 3.8 18 vélemény
Mad Max Edzőkampó pár
Ár: 5 790 Ft
Szín:
piros-fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Edzőkampó

Az edzőkampó a fogást segíti nehéz súlyzós gyakorlatoknál, mint a felhúzás és a húzódzkodás. A kampók edzett acélból készültek, megakadályozzák maximális módon a kinyitódást, a gyártó szerint mindenféle súlyt kibírnak. A kampó tenyér részét tömörített anyag borítja, mely puhább és biztonságosabb fogást tesz lehetővé, speciálisan magas megterheléshez lett kidolgozva. A kampó kézfejhez erősítését tépőzár biztosítja, melyeket nem csak nagy terhelésen teszteltünk, de élettartamteszteknek is alávetettünk (állítja a katalógusában a gyártó)!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-10-31
Sziasztok! A csigás letoláson kívül - azt otthon nem tudom végezni, és viszonylag ritkán jutok el terembe -, van esetleg valami, amivel ki tudnám még váltani ezt a gyakorlatot? A könyökeim fájnak tőle, függetlenül attól, hogy melyik részén fogom a francia rudat. (Amúgy ugyanez fennáll a fekve tricepsznyújtásnál is, de arra könnyebben találtam alternatívát.) A vállamnak semmi baja.

válasz
2017-11-06
Szia!

Próbáld meg kiváltani szűk nyomással.

Vevővélemények

Majdnem sérülés lett a vége...
2017-04-29
Az enyém elszakadt, húzodzkodó állványon hasazás közben, úgyhogy a másik fennakadt csuklómat megrántottam és a derekamat összevertem az állványon. 90kg vagyok, nem rángatva csináltam a gyakorlatot, ezért érthetetlen, hogy ennyit bírt csak.