Felhúzó heveder (gurtni) (pár)

 / 4.8 51 vélemény
BioTech USA Felhúzó heveder (gurtni) pár
Ár: 1 390 Ft
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Felhúzó heveder (gurtni)

Mikroszálas anyagú heveder.

A gurtni használata

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Erős és biztos fogást ad
2013-05-01
Nagyon jó termék. Nem tudok rosszat mondani róla. Erős és biztos fogást ad. Tartós anyagból készült. kiváló termék.
teljesen kényelmes és tartós!
2013-05-02
Sziasztok!


Pár hónapja rendeltem én is egyet. Teljesen jó! A teremben rajtam kívül is használnak még ilyet és szerintük is király cucc. Nekem nem dörzsöli a kezem nem nyomja, teljesen kényelmes és tartós! Én csak ajánlani tudom, vegyétek nem bánjátok. Legfőképp húzódzkodáskor használom és végre nem bicepszből alkarból meg minden másból húzom magam sokkal jobban rá tudok koncentrálni a hátamra.
Az első
2015-03-01
Nekem az első gurtnim, nincs összehasonlítási alapom. Ettől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve vele. Strapabíró, a feltekerhető rész megfelelő hosszúságú. Amióta használom, sokkal hatékonyabbak a hátedzéseim!
nagyon megérte! :)
2015-03-20
Az edzőteremben sokakon láttam gurtnit és úgy döntöttem utánanézek mire is való! Mikor feljöttem a shop.builder oldalra, azonnal a BioTechUSA feliratú gurtnin akadt meg a szemem és itt amiket olvastam róla és amit a videón láttam az alapján úgy döntöttem, hogy beruházok egy gurtnira és komolyan mondhatom, nem bántam meg... sokkal intenzívebben megtudom edzeni a hátam, és most már nem kel szenvednem az alkarom miatt, hanem ha elfárad az alkarom, csak felkapom ezt a gurtnit és még tovább folytathatom a hát edzést... nagyobb ismétlés számban és nagyobb súllyal tudtam végigvinni a hátedzést biztonságosan...végre nem azért kellett abbahagynom a hátedzést mer féltem hogy kicsúszik a kezemből a rúd és nem bírom tovább tartani az ujjaimmal! :) Szóval köszönöm Shop.builder az információt és a videót is, mert így azonnal tudtam hogy használjam, és köszönöm a BioTechUSA-nak is!! ;)
Tökéletes
2015-04-10
Hátazásnál használom, főleg felhúzásnál nekem egy áldás, nem esik ki a kezemből a súly, nagyobbat is tudok emelni. Már elég sokszor használtam, semmi baja, strapabíró. ***Ft ért kiváló.
Masszív, ellátja feladatát
2015-06-22
Kipróbálásra vettem. Először elég fura volt vele edzeni, de Colos videójának is köszönhetően elsőre tudtam, hogy használjam illetve éreztem is másnap a hatását izomláz tekintetében. Ezért is érdemes megnézni a videót a termékleírás alatt. Ami miatt konkrétan kipróbáltam az a vállvonogatás gyakorlata. Teljes volt a sikere nagyobb súllyal tudtam edzeni és valóban átveszi az alkar feladatát mikor az már kifáradt. Ezért kipróbáltam a hátedzés gyakorlatainál is.Eleinte azért akadt vele probléma is. A sorozatok között elég sok macera volt feltekerni, de idővel ráéreztem és már ez sem okoz gondot. Talán egyetlen hátránya, hogy intenzívebb alkar edzésekre lesz szükség a használata miatt.
Hasznos
2015-06-26
Nagyon hasznos kis találmány. Felhúzáshoz, húzódzkodáshoz, evezéshez mindenképpen csak ajánlani tudom, 2-3 ismétléssel többet tudok vele csinálni. A feltekerés a második, harmadik alkalommal már ösztönösen megy, egyébként pedig nem nagy beruházás, tényleg érdemes kipróbálni.
Kötelező tartozék
2015-11-20
Az ember mindig tanul valamit, legalábbis, ha elég nyitott. Sokáig azt gondoltam, hogy a gurtninak nincs értelme, de aztán az újabb cikkek és videók után már kíváncsi lettem. Úgy gondoltam, egy próbát megér, gyorsan ki fog derülni, jó-e bármire. Igazán pozitív csalódás volt! Amióta megvan, akár evezésről, akár lehúzásról, húzódzkodásról, vagy felhúzásról legyen szó, csak gurtnival csinálom. Így sokkal jobban ki tudom kapcsolni a kart, a fogás is stabilabb, és jobban tudok a célizomra koncentrálni. Ez a BioTech gurtni ennyiért ingyen van. Én évek óta használom, és jól bírja a gyűrődést. Ajánlom mindenkinek! Apróságnak tűnhet, de sokat dobhat az edzés minőségén.
Nagyon jóóó!!
2016-01-28
Nekem nagyon tetszik, felhúzásnál sokat jelent mert végre szimmetrikus fogással tudom végezni a gyakorlatot, nagyon jó kényelmes fogást tesz lehetővé! Húzódzkodásnál még nem vettem észre hogy sokkal könnyebb lenne, de lehet hogy én használtam rosszul, még próbálkozom :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Jó cucc
2016-06-21
Erős, strapabíró, kényelmes, teljesen OK. Nem is tudom hova ragozzam, a funkcióját teljesen ellátja, nem törik, nem szakad, teszi a dolgát és ennyi.
Kényelmes, tartós
2017-01-31
Közel egy éve használom már apró szál szakadások vannak csak rajta, anyagát tekintve strapabíró, így emiatt nem kell aggódni. A párnázott rész ami a csukló körül van nagyon kényelmessé teszi, nem vágja a kezet. Ezzel biztosan jobban megy majd a hát edzése!
Egyszerűen profi!
2017-04-30
Nagyon jót lehet hátazni vele! Ráadásul nem szorítja szét a csuklót sem. Masszív, erős anyag. Az ára még jobban hozzátesz az 5 csillaghoz!
Elsőre hosszúnak tűnik, de nincs ilyenről szó
2018-01-21
Mielőtt megvettem, nagyon dilemmáztam, hogy talán túl hosszú lesz. De szerencsére ez nem így van, pont megfelelő a mérete. Kétszer feltekerem, majd csavarok rajta. A hát gyakorlatokat más szintre emeli. Csak ajánlani tudom. Ja és az ára is nagyon barátságos.