Animal Stak (21 pak.)

 / 4.4 10 vélemény
Animal Pak Animal Stak 21 pak.
Ár: 15 990 Ft
16 460 Ft
Megtakarítás:470 Ft 3%
Egységár: 761,43 Ft/pak.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Animal Stak

A természetes tesztoszteron fokozó stak. Mint minden Animal formula, ez is temérdek hatóanyagot tartalmaz a "teszto" fokozáshoz, ösztrogén blokkoláshoz és a remek bedurranás eléréséhez.

AZ ÚJ Animal Stak 2 - A Természetes "Tesztoszteron" Csomag

Ha Te egy komoly "emelő" vagy, aki azt keresi, hogy hogyan maximalizálhatná erejét, teljesítményét és nyereségeit, akkor itt az idő, hogy figyelembe vedd az új Animal Stak 2-őt. Minthogy az összes Animal termék, az Animal Stak 2 is egy átfogó kiegészítő, különálló kis csomagokban összeállítva. Minden egyes kis csomag tartalmazza a hatékony mennyiségű, szabadalmaztatott és bizonyított összetevőket, melyek úgy lettek formázva, hogy természetesen segítse a tested saját képességét az anabolikus hormonszint előállítására. Az Animal Stak 2 szintén tartalmaz DHT(dihydrotestosterone) blokkolót és aromatizálódás megakadályozót(a tesztoszteron hormon ösztrogénesedését megakadályozó összetevők) azért, hogy segítse a tested megóvni a tesztoszteron ösztrogénné vagy DHT-vá alakulásától. Végül még találni fogsz benne válogatott vérkeringés serkentőket, melyek segítenek a vérrendszeri áramlások feljavításában és abban, hogy a tápanyagok eljussanak oda, ahol a testnek a legjobban szüksége van rájuk.

Felhasználási javaslat: Vegyél be egy csomaggal naponta, 3 egymást követő héten át. Edzésnapokon, 30 perccel edzés előtt vedd be. Edzés nélküli napokon, vedd be üres gyomorra, valamely étkezéseid között. A legjobb eredmény elérése érdekében, ciklikusan használd ezt a terméket úgy, hogy három hétig szeded és azután egy hét szünetet tartasz. Ez a termék lehet Stack-ben( együtt szedve) az Animal Pak-el. Ne lépd túl a javasolt adagolást.

Megjegyzés: Ennek a terméknek a használatát néhány sport szövetség tilthatja ezért az atlétáknak mindenképpen konzultátlniuk kellene az őket felügyelő szervekkel, mielőtt használni kezdenék.

Figyelmeztetés: 18 év alatti személy ne használja ezt a terméket. Ne használja terhes vagy szoptatós anya.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-08
Melyik jobb erőnövelő ? Az Animal Stak 2 vagy az Animal M-stak ?

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem inkább az Animal M-Stak!

Vevővélemények

Eroben iszonyatosan sokat hozot
2014-06-01
Sziasztok!


Kozel egy hete hogy kiprobalas alla kerult az animal stak!


Elleinte kicsit varatlan volt a hatas kicsit porogtem izzadtam az elso ket nap.


miutan ellertem a terembe iszonyu energia szintet leptem at!


Eroben iszonyatosan sokat hozot addig altalam megemelhetetlen sulyokal kezdtem el dolgozni persze az esz hatarain belul.


Sokat segit! Ehes vagy tole mint a diszno sokal tobet kell etkezned viszont hajt es energikus vagy es persze fickosabb. Nincs mellekhatasa!