Muscle World 2

 / 5.0 3 vélemény
Scitec Nutrition Muscle World 2
Ár: 990 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Muscle World 2

Magyarországon a testépítés igazi tömegsporttá való kiszélesedésének egyik fontos állomása volt a 90-es években a Superbody versenysorozat beindulása és az ott jó helyezéseket elérő magyar sportolók amerikai versenyzési lehetősége, melyek a MUSCLE WORLD film első részében örökítettünk meg.

Aki ismeri a mai testépítést, az ismeri Vörös Zoltánt, úgy is mint remek ember és kiváló sportoló. Zoli - korábbi Superbody bajnok, ma már Pro Division profi - két nemzetközi verseny között, amelyeken olyan volt IFBB profikat utasított maga mögé, mint pl. Rodney St. Cloud, Amerikába utzaott, hogy promóciós anyagokat és a motivációs Muscle World film második részét elkészítse.

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Jo lett nagyon!
2008-02-26
Én ajándékba kaptam! Jo lett nagyon!