Resurrector (1,2 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Resurrector 1,2 kg
Ár: 12 900 Ft
Egységár: 10 750,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

RESURRECTOR

Gyorsan és közepesen gyorsan felszívódó szénhidrátok, peptidek és szabad aminosavak tökéletes keveréke, amelytől az izmaid erőssé, keménnyé és ellenállóvá válnak, hogy az edzéseken és edzőmérkőzéseken végig tudd küzdeni a hosszú és nehéz csatákat. Emellett a minimumra csökkenti az edzés utáni regenerációs időt. Az összeállítást tovább gazdagítják olyan alkotórészek, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ízületeket, inakat és szalagokat ellenállóvá tegyék a túlzott megerőltetéssel szemben úgy, hogy megelőzik az esetleges sérüléseket és gyorsítják a regenerációjukat még a legdurvább, legkimerítőbb edzés után is. Minden egyes adagja az olyan összetevők széles skálájával látja el a testedet, melyeket eddig általában csak külön-külön, sok különböző, sportolóknak szánt termékben tettek elérhetővé. A Resurrector az első olyan kiegészítő, amely egyetlen, exkluzív, egy speciálisan célzott felhasználói kör számára készült termékben egyesíti őket. Ehhez az egyedi keverékhez hozzájárul még egy értékes, gondosan megkomponált vitamin- és ásványianyag-komplex is.

Az egyetlen dolog, amelyre szükséged van egy kemény küzdelem után: az erőd feltámadása – és egyedül a Resurrector™ képes Téged talpra állítani. Ezért hoztuk létre.

Resurrector™ – TÁMADJ FEL A GYÖTRELMES KÜZDELEM UTÁN

Adagolás

Fogyassz napi egy adaggal (60 g) 150 ml vízben elkeverve edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-23
Szia a kollagén tartalom milyen jellegû? Izomepítő aminosavak vagy izület/inszalag támogató? Vagy ha rossz már a kerdesem is akkor hogyan hasznosul? Köszi!

válasz
2015-03-24
Szia!

Tulajdonképpen egy és ugyanaz a kettő, a kollagén teljes spektrumú aminosavforrás, de támogatja az ízületek egészségét, hozzájárul az a strukturális szövetek (inak, ízületek, bőr) regenerálódásához.

Vevővélemények

Szuper!
2016-08-11
Én már vagy fél éve szedem. Elég keményen edzek, mégis a következő edzésre már teljesen jól vagyok! Eddig meg mindig egyre kevésbé bírtam, és végül mindig kellett legalább 3 havonta 1-2 hét pihenő. Többé nem lesz rá szükségem, és maxon teljesítek! TÖKÉLETES! Csak ajánlani tudom!