Horse Power (1 kg)

 / 4.0 11 vélemény
Ultimate Nutrition Horse Power 1 kg
Ár: 13 650 Ft
Egységár: 13 650,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Horse Power

A Horse Power készítmény 22 alapvető fontosságú hatóanyag együttes hatásaként fokozza az erőnlétet.

A Horse Power fokozza a nitrogén oxid termelődést, mely a szervezetreigen jótékony hatással van. A nitrogén oxid a szervezetben a dolgozó izomzat véráramlását fokozza, anabolikus környezet jön létre, melytől fokozódik az izom növekedés, tágulnak az erek, az erőnlét is fokozódik, és gyorsabb lesz a regeneráció.
Az értágulás elősegíti az izomzat vérellátását, ezáltal a tápanyagok eljutását, az izom sejtekhez, ez pedig gyorsabb izom növekedéshez vezet.

Szedésekor ezt tapasztalhatod:

  • Fantasztikus, hosszantartó izomnövekedés
  • Fokozott erőnlét és teljesítmény
  • Tápanyagok hatékonyabb eljutása az izomszövetekhez
  • Fokozott oxigén ellátás
  • Jobb glükóz felvétel
  • Nagyobb kitartás
  • Gyorsabb regeneráció

Ajánlott Fogyasztás:

Keverj el 1 adagot (1 adagolókanálnyit) 2 dl vízben. Naponta 2 adagot fogyassz. A Horse Power-t 12 hét után fogyasztását szüneteltetni kell.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-12-31
Üdv.
Most fogyott el egy PEAK Detonátor,azóta voltam 2szer edzeni és rájöttem hogy nagyon sokat számított... kellene majd újra vmi durrantós... ha 1 hónapot szünetelek az ilyen edzés előtti cuccosokkal az elég,hogy újra sokat dobjon rajtam egy ilyen??
(Utána Halodrol,Testopump,és Horsepower)

válasz
2011-01-03
Igen, egy hónap általában elég szokott lenni, ha nem túl hosszú ideje szedte őket korábban.

Vevővélemények

nagyobb a reklámja meg minden mint amit tud
2011-09-19
Bandi Bácsi Megmondja!


Én tényleg nem szoktam egy terméket fikázni!


HÁTRÁNY: Sajnos ennek a HorsePower-nak nagyobb a reklámja meg minden mint amit tud. Tényleg nem lehet szerintem egy egész adagot meginni! Én átlag 80kg vagyok de ha hosszan egész adagban szedném szerintem agylobbot is kapnék.


Mikor megiszom pezsgő érzés van a fejemben a testemben a tarkóm fáj tőle rettenetes szívdobogás érzés (egész adag). Azért írtam le mert szerintem nem az a lényeg, hogy szétmenjen tőle a fejed meg érezzem, hogy a szívem éppen 6000ren pörög akármennyire próbáltam 1 szériában 12-nél többet nem tudtam mert annyira bepukkantott.


ELŐNY: Nagy különbség van tényleg ha iszom és ha nem iszom kb 5-10kg. 1-2 órás edzést röhögve kibírod.


HASZNÁLATA: Edzés előtt iszom max 10 perccel meg egy adag felét mire bemelegítesz normálisan érzed is aztán ha ott vagy már 1 órája megiszod a másik felét addig leülsz kicsit koncentrálsz olvasol egy Playboy-t, hogy meglegyen a teszto szinted megint bepörgeted magad mint melegítésnél aztán mehetsz vissza még 1 órát edzeni!


VÉLEMÉNY: Sajnos ennyiért sok ittam én már HotBloodot Attack-ot de nekem az a véleményem, hogy ezt a pénzt inkább fordítsuk táp.kiegre ha már annyira valamit akarunk venni. Én ugyanott vagyok ha iszok egy jó erős kávét edzés előtt (csak 2 naponta pihenő napon nem, hogy ne szokjak hozzá nagyon) edzés felénél meg valami szőlőcukros olcsóbb energia tabletta vagy valami és majdnem ugyanott vagyok.