S.A.W. (200 gr.)

 / 4.0 3 vélemény
Trec Nutrition S.A.W. 200 gr.
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 32,45 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

S.A.W.

A S.A.W. termék leírása:

S.A.W. egy szakemberek által összeállított ultra-koncentrált edzés előtti formula. Ez a megnevezés arra utal hogy a termék erős anabolikus hatású és drasztikusan megnöveli a dolgozó izmok térfogatát. A termék biztosítja az izmok számára a további oxigént és impulzust a további növekedéshez. Egyedülálló béta-alanin és az aktív neurostimulátorok komplexe javítja a kitartást a koncentrációt és növeli a szervezet energiaforrásait. Megakadályozza a korai fáradtságot és a szövetek túlzott savasodását. A S.A.W. segíti az erő- és izomtömeg növelését,valamint javítja az állóképességet a nehéz edzések során.

Adagolás:

Ajánlott napi adagja edzésintenzitástól és érzékenységtől függően 5-15g (1-3 mérőkanál), 100-200ml vízben feloldva,30 perccel edzés előtt. Figyelem! A termék erős stimuláló hatású, ne használja lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-23
Hello, a kérdésem az lenne hogy milyen ízesítésű?

válasz
2014-06-23
Szia!

Vegyesgyümölcs, ha jól értelmeztem a leírását. :) ("energy fruit flavor")

Vevővélemények

Célnak tökéletesen megfelel
2015-08-14
Reggel éhgyomorra próbáltam a terméket egyből dupla adaggal (korábbi termékek tapasztalatai alapján), kb. 20 perc alatt érezni lehetett a hatását aktívan, ami nagyjából az edzés első felében tartott is. Később ez csökkent viszont a plusz ismétlések maradtak. Ízre jó, oldódása kiváló, ha az adagok mennyiségét nézzük ár/érték arányban is megfelelő. Mindenképpen ajánlott formula.