S.A.W. (10 gr.)

 / 3.5 6 vélemény
Trec Nutrition S.A.W. 10 gr.
Ár: 430 Ft
Egységár: 43,00 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

S.A.W.

A S.A.W. termék leírása:

S.A.W. egy szakemberek által összeállított ultra-koncentrált edzés előtti formula. Ez a megnevezés arra utal hogy a termék erős anabolikus hatású és drasztikusan megnöveli a dolgozó izmok térfogatát. A termék biztosítja az izmok számára a további oxigént és impulzust a további növekedéshez. Egyedülálló béta-alanin és az aktív neurostimulátorok komplexe javítja a kitartást a koncentrációt és növeli a szervezet energiaforrásait. Megakadályozza a korai fáradtságot és a szövetek túlzott savasodását. A S.A.W. segíti az erő- és izomtömeg növelését,valamint javítja az állóképességet a nehéz edzések során.

Adagolás:

Ajánlott napi adagja edzésintenzitástól és érzékenységtől függően 5-15g (1-3 mérőkanál), 100-200ml vízben feloldva,30 perccel edzés előtt. Figyelem! A termék erős stimuláló hatású, ne használja lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Semmi extra
2016-07-11
Ajánlották hogy próbáljam ki, inkább durrant mint pörget. Hát én egyiket sem éreztem, igazából semmit sem hozott ki belőlem. Személyi edzővel edzettem pont amikor ezt ittam, de maradnom kellet volna a Hot Blood-nál. Túl van árazva is, egyáltalán nem tudom ajánlani. Ne csak a Hotot írjam helyette, ajánlás céljából használtam ezután Pre Loaded 50 Calibre-t is. Na ez teljesen más érzést biztosított mint a Hot, mégis az edzés végig nagyon jól ment többet tudtam kihozni magamból. Ennek a SAW-nak az íze is rosszabb mint eddig a számomra legrosszabb ízű kék-guaranas HOT. Oldódással nem volt baj viszont.