Nitrobolon Energizer (550 gr.)

 
Trec Nutrition Nitrobolon Energizer 550 gr.
Ár: 8 390 Ft
Egységár: 15,25 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NitroBolon Energizer

A NitroBolon Energizer a többkomponensű anabolikus és energizáló hatású komplexek legújabb generációja, amit arra terveztek hogy maximalizálja az izom-összehúzódások erejét, sebességét, növelje az állóképességet, valamint a testet energiával töltse fel hogy ennek eredményeként növelje az edzési teljesítményt. A termék különösen magas dózisban tartalmaz olyan összetevőket, melyek az izmokat még keményebbé és „felpumpáltabbá” teszik, készen arra, hogy még több energiát generáljanak, és hogy igazán kemény edzést teljesítsenek. A NitroBolon Energizer egyedülálló és kivételesen hatékony formulája olyan összetevőkön alapszik, melyek szinergikusan segítik egymást, pl.: - kiváló minőségű kreatin mátrix, mely erős anabolikus hatással van a testre; - BCAA (elágazó láncú aminosavak), inozin és glutamin legtermészetesebben elérhető formája. Ezek az aminosavak a testet gyorsan regenerálják, esetleg már az edzés alatt is, és ezen kívül képesek az izmok teljes helyreállítására. - gáz hormonfokozók - nitrogén-oxid (NO) mely megnöveli az izomszövet felé történő vérellátást és a dolgozó izmok oxigén és tápanyagellátását; - energizáló és pszicho-aktív komponensek, melyek arra stimulálják a testet, hogy növelje az adrenalin szintet és arra készítse fel a testet, hogy megbirkózzon a maximális edzésterheléssel.

Adagolás:

Edzés napon: kétszer egy nap, 1 adag (28 g) alkalmanként . I. adag 30 perccel edzés előtt. II adag rögtön edzés után.

Edzés nélküli napon: I adag (28 g) 30 perccel az első étkezés előtt.

A terméket éhgyomorra vedd be. Oldj fel egy adagot (28 g) a termékből 400 ml vízben és idd meg rögtön azután, hogy elkészült. A legjobb eredmény elérése érdekében napi kb. 3 liter folyadékot (lehetőleg vizet) igyál meg. Kerüld a termék más, proteintartalmú termékekkel egyszerre történő bevitelét (minimum 30 perc teljen el a két adag között).

MEGJEGYZÉS: A csomagban egy praktikus mérőkanál található, hogy precízen mérhesd ki a termék adagjait (40 cc a mérőkanál skálán 28 g).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények