Nitro C-13 Pack (15 pak.)

 / 4.0 1 vélemény
Trec Nutrition Nitro C-13 Pack 15 pak.
Ár: 6 090 Ft
Egységár: 406,00 Ft/pak.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Nitro(X)Pack C-12

A Nitro(X)Pack C-12 a világon az egyik legjobb technológiával kifejlesztett edzés előtti termék. Különlegesen kidolgozott, szigorúan szinergetikus hatékonysággal bíró komplex összetevőket tartalmaz. Alkalmazása a napi táplálkozási ciklusban hozzájárul az edzés közbeni kapacitás és erőnlét növeléséhez. Az alkalmazást követő néhány perc elteltével az izmok felpumpálódnak, és készenállnak arra, hogy igazán nagyfokú energiával dolgozzanak.

Mi a titka a termék hatékonyságának?

A Nitro(X)Pack C-12 egy erős gázhormon előfutárán alapszik – ez a nitrogénoxid (NO), amelynek feladata tágítani a véredényeket, ami beindítja az oxigénáramlás növekedését és energizálja az izomműködéshez szükséges összetevőket. A termék hatékonyságának másik eleme, a növelt adenozin-trifoszfát (ATP) termelés. Ez az anyag felelős azért, hogy az izmok ereje és gyorsasága összhangban legyenek. A harmadik, hogy eltávolítja a toxinokat az izomsejtekből, amelyek gátolnák az edzés alatti teljesítményünket. Mindezeket a funkciókat egy termékben összegyűjtve lehetőség nyílik a nagyobb intenzitású edzésre bármely sportban.

Figyelem! Hatására egy erőnléti edzés során javulhat az izom vérellátása, amelynek következtében jobban kitágulnak az erek és nagyobb lesz a dolgozó izmok kerülete.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott fogyasztás: Edzésnapon: 1 csomaggal edzés előtt kb. fél órával. Kb. 400 ml vízzel ajánlott bevenni.

Edzés nélküli napon: 1 csomaggal az első étkezést kb. fél órával megelőzően.

A legjobb hatékonyság érdekében a készítmény alkalmazása rendszeresen 6-8 héten keresztül ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

meglepődtem!
2015-02-03
Gondoltam teszek egy próbát ezzel a készítménnyel, én még sosem hallottam erről a termékről, de ugye egyszer mindent ki kell próbálni. Én úgy csináltam hogy csak edzésnapokon szedtem, edzés előtt egy fél órával. Hát erősen gondolkodom rajta hogy rendelek még egy adaggal. Eszméletlenül jó, teljesen rá tudtam hangolódni az edzésre, szinte minden gyakorlatomat nagyobb súllyal és magasabb ismétlésszámmal csináltam. Ez mellett pedig azt éreztem hogy sosem fáradok el. És edzés végén pedig érezhető volt a jó kis bedurranás. Nekem a hatás maximum másfél óráig tartott, de ez bőven elég hogy egy nagyon jót eddzen az ember. Mindenkinek csak ajánlani tudom!