NO Rebirth (270 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
Superior 14 NO Rebirth 270 gr.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 25,89 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

No Rebirth

NO Rebirth! Magas teljesítményű sejtvolumennövelő és erőszintfokozó! Az erő és energia törvényeit átírták!

A NO Rebirth egy erős edzés előtti, erőszint fokozó, energizáló és sejt volumenizáló készítmény! A NO Rebirth elősegítí az oxigén megkötését, az izmok vérellátását, javítja a koncentráció, kitartás és erőkapacitás készségeit.

ArgiMax: fokozza a vérellátást és hihetetlen lendületet ad – azt fogod érezni, hogy mindjárt felrobbansz a következő szettnél! Ez az egyedi, a Superior 14 tudósai által kifejlesztett arginin kombináció növeli a vér oxigénszintjét.

A kiváló kreatin kombináció magas biológiai értékének és gyors felszívódásának köszönhetően biztosít azonnali erőszintnövelést.

Mikronizált kreatin monohidrát – a kreatin technológia legújabb forradalmi fejleménye – a kreatin részecskék most lényegesen kisebbek (mikronizáltak), így az izomsejtekbe jobb és hatékonyabb módon tudnak felszívódni.

Trikreatin malát - nagyobb izomtömeget és a jobb minőségű regenerációt biztosít.

Kreatin monohidrát – növeli az izomsejtek tónusát.

BCAA 2:1:1: az elágazó láncú aminosavak anabolikus és antikatabolikus hatást váltanak ki az izomsejtekben és az egész testben. Ez a speciális aminosavkombináció természetes módon növeli az anabolikus hormonszintet, ezáltal intenzív edzés közben a növekedési hormon és a tesztoszteron szintje eléri a maximumot.

Szinergikus hatás: a NO Rebirth további egyedi hatása az, hogy edzés közben az összes tápanyagot az izomsejtekbe irányítja, ezáltal felgyorsítja a felszívódást és a regenerációt, valamint fokozza a sejtek kreatin és aminosav ellátását. Ez a hatás gyorsabb és nagyobb mértékű felszívódást és regenerálódást tesz lehetővé, mely által az izomláz is mérsékeltebb. Tehát, többet és intenzívebben edzhetsz, mint bármely más edzés előtti készítmény segítségével. Annak ellenére, hogy az edzés előtti formulák többnyire nem túl jó ízűek, a NO Rebirth frissítő és finom ízei segítik hogy a kemény edzésre tudj összpontosítani (jegestea, málna, őszibarack és citrom).

ADAGOLÁS:

1 adagot (9 g) 400-600 ml hideg vízben feloldani, 30 perccel edzés előtt fogyasztani. Az egyéni elviselhetőség megállapítása után vegyen be 2 adagot edzés előtt. Egy-egy adagot oldjon fel 400-600 ml vízben. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Kizárólag táplálékkiegészítőként használható

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-02-24
Szép napot! :)
Tartalmaz a termék koffeint? A leírásból nem derült ki.

válasz
2015-02-25
Szia!

Igen, méghozzá adagonként ~200mg-ot.

Vevővélemények

korrekt
2015-01-29
Nagyon jó edzés előtti termék, súlyzózáshoz és crossfithez is. Főleg arginint, beta-alanint és citrullint tartalmaz (1,5-1,5 g; 566 mg), a kreatin és BCAA elhanyagolható mennyiségű (77 illetve 150mg). Van benne 198 mg koffein! is (ez a leírásból nekem nem derült ki), de nem pörget túl.