Amino Charge (#)

 / 4.5 47 vélemény
Scitec Nutrition Amino Charge #
Ár: 8 540 Ft
8 990 Ft
Megtakarítás:450 Ft 5%
Íz:
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

AMINO CHARGE

Az arany középút

Veled is gyakran előfordul, hogy nem érzed magadban az erőt edzés előtt? Folyton elkalandozik a figyelmed az edzésen? Te is utálod, hogy az edzés második felére már elfogy az összes energiád, és mivel még csak be sem durrantak az izmaid, úgy érzed, az egész edzés teljesen felesleges? Akkor az Amino Charge-ot személyesen Neked találták ki. A kemény fizikai aktivitás során az esszenciális és nem-esszenciális aminosavak szintje nagyon hamar elkezd csökkenni a szervezetben, és mivel ezek a fehérje építőkövei, ez azt jelenti, hogy izombontó folyamatok indulnak meg a szervezetben. A közhiedelemmel ellentétben ilyenkor nem szőlőcukorhoz kell nyúlni, hanem egy edzés előtti táplálékkiegészítőhöz.

15,7 g aminosav egy adagban!

Az Amino Charge-ban két fő „részleg” dolgozik. Az „Amino Charge Matrix” a megfelelő mennyiségű aminosavak beviteléről gondoskodik, az „Energizáló Mátrix” pedig segíti a koncentrációt és energiával látja ez a szervezetet. A mennyiségeket nézve az Amino Charge egy adagjában tekintélyt parancsoló esszenciális és nem esszenciális aminosav van, a benne található koffein anhidrus viszont nagyon baráti. A kombó együtt pont azt a hatást fejti ki, amit elvársz tőle: nem pörget agyon, mégis megadja azt az extra löketet, ami ahhoz hiányzott, hogy keményen le tudd tolni az edzésedet.

Szedési útmutató

Keverj össze 1 adag (19 g – 1 2/3 adagolókanál) Amino Charge port 500 ml vízzel és edzés alatt, vagy edzés előtt fél órával fogyaszd. Az Amino Charge-ot kétféleképp szedheted. Ha inkább egy kis koncentráció és energialöket hiányzik az edzésed elejéről, akkor edzés előtt fél órával igyál meg belőle egy adagot, ha viszont a fáradtságot szeretnéd késleltetni, akkor inkább edzés közben kortyolgasd.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Megéri az árát
2018-03-03
Először próbáltam ezt a cuccot, amit nemrég akcióban vettem. Más termékeket már hasnzáltam edzések előtti fokozóként (pl. HotBlood, N1Pre), de amíg azok főleg izzasztottak, addig ezzel valami miatt a fókuszállásom is jobban működik. Teremfoci és intervall előtt haszálom az előírtaknak megfelelően. Nagyon jó, én csak ajánlani tudom.
2 kiegészítőmet váltotta ki
2018-04-06
Egyszerre sikerült egy ajándék zacskóval kapnom a rendelésem mellé és egyben rendelni is egy 570 g-os kiszerelést. Először az ajándékot használtam fel a szokásos edzés alatti 1,5 l mentes vizembe kevertem fel. A teljesítményem és az izomérzetem leírhatatlan volt, csak a következő edzés alkalmával - amihez már az 570 g-os kiszerelésből kevertem -, figyeltem fel rá, amikor nem ugyanazt az eredményt hozta, hogy bizony 1 adag=19 g a zacskóban meg 38 g volt. Mostanra már kitapasztaltam, hogy a 1,5 l vizemhez a 2 scoop számomra az ideális, amivel mostanra már simán le tudom nyomni a 1,5 óra súlyzó + 2 x 50 perc aerob edzésemet. Nekem jobban bevált mint a BCAA + Glutamine Xpress és amíg a Hot Blood 3.0 már párszor tönkretette az edzésemet, az Amino Charge-al egyenlőre ezt még nem sikerült összehoznom.
Nagyszerű anyag
2018-04-16
Kedzem azzal, hogy napi 2 szem Mega arginin 2 szem Mega HMB, 15g Kreatin mellett kezdtem el szedni az AminoCharge-t. Én soha nem iszom kávét, ezért féltem a koffeintől, a termékben lévő mennyiség állítólag 1 adag kávénak felel meg, de semmilyen negatív hatást nem éreztem. Tapasztalatom szerint a kívánt hatás eléréséhez 50 perccel edzés előtt be kell venni a szert, más termékek esetében 30 perc elég szokott lenni. Már az első alkalommal érezhető a hatás, fáradtságérzés szinte nincs, simán tartja az erőt 2 órán keresztül, erőnövekedés nagysúlyos edzéseknél is pl. mellezésnél legalább 10%, kemény edzés mellett max. 30 mp pihenő elég a sorozatok között. Eddig 3 dobozzal fogyasztottam el, szerintem erről már írhatom hogy bevállt. Nagyon jól be lehet állítani az anyagot, szerintem a legjobbak között van. Arra figyelni kell, hogy egy adag nem egy kanál, én az elején nem figyeltem erre, de amikor észrevettem s nőtt a mennyiség, érezhető volt, s tovább nőtt az elégedettség :-). Ajánlom mindenkinek.