Hyper Boost (390 gr.)

 / 4.8 10 vélemény
Protein Buzz Hyper Boost 390 gr.
Ár: 4 710 Ft
5 890 Ft
Megtakarítás:1 180 Ft 20%
Egységár: 12,08 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Hyper Boost

Többkomponensű edzés előtti bedurrantó formula magas koffeintartalommal!

Összetétel 1 adagban:

  • 3200 mg Béta-alanin
  • 3200 mg AAKG
  • 2000 mg Citrullin-malát(1:1)
  • 2800 mg Mikronizált kreatin monohidrát
  • 480 mg L-tirozin
  • 300 mg koffein

Gyakran nincs kedved edzeni? Szeretnéd azt érezni, hogy az izmaid szétfeszítik a ruhádat az edzésen? Esetleg még nagyobb erőre vágysz? Mindhárom kérdésre igen a válaszod? Akkor jó helyen jársz, mert a Hyper Boost-al nem két, hanem egyszerre három legyet üthetsz egy csapásra, hiszen mindhárom probléma legyűrésében segít.

Az elejétől a végéig!

A terembe nem azért jársz, hogy új barátokat szerezz, hanem azért, hogy keményen dolgozz, méghozzá maximális erőbedobással és koncentrációval. Ez a kiegészítő segít abban, hogy teljes mértékben teljesítsd ezt a nemes célt. A benne lévő koffein és arginin-alfa-ketogluterát (AAKG) megadja a kezdő löketet, amire az edzésed elején van a legnagyobb szükség, a kreatin monohidrát erőt ad a sorozatok között az izmaidnak, a béta-alanin a gondoskodik a bedurranásról, a citrullin-malát pedig segít abban, hogy az edzéstervedet végig tudd csinálni.

Adagolás:

Egy adag (2 púpozott adagolókanál = 13 gramm) edzés előtt 30 perccel.

Figyelmeztetés:

Magas vérnyomásban szenvedőknek a termék használata tilos!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-08-03
Hello! Található benne cukor?

válasz
2018-08-03
Szia

Cukormentes, csak édesítőszer van benne.

Vevővélemények

Remek alternatíva
2019-11-18
Nagy rajongója vagyok a BioTech USA SuperNova-jának, de sok idő után bennem volt a kísérletezőkedv, és kíváncsi voltam, hogy mire képes egy másik alternatíva. Erre esett a választásom. Nem szoktam koffeint fogyasztani az edzés előtti szereken kívül, így megéreztem azt az extra 100-at, ami a Hyper Boost-ban van a SuperNova-hoz képest, de jól esett az extra pörgés. A hátránya viszont az, hogy reggel tényleg úgy érzem magam, mint akit fejbe vertek, szívesek aludnék még órákig, ami nem volt jellemző a SuperNova fogyasztásánál. Ettől eltekintve megérdemli az 5 csillagot.