Dynamite Pump (30 pak.)

 / 3.0 1 vélemény
Pro Nutrition Dynamite Pump 30 pak.
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 216,33 Ft/pak.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Dynamite Pump

Euforikus, üdítő, intenzív pumpálás, véred vadul száguld ereidben, senki és semmi nem állíthat meg! Aki ezt az érzést megízlelte, menthetetlenül életre szóló rabjává válik. Újjászületett izmok, azonnali növekedés - természetes közegedben vagy. Ám, ez az állapot gyakran megfoghatatlan, néha akár elérhetetlen. Mivel a pumpálás nélküli növekedés elképzelhetetlen, szakértőinknek sikerült egyetlen termékbe zárniuk kiváltó elemeit!

Dynamite Pump: szabadítsd fel a benned rejlő szunnyadó erőt!

A 11,5 pH-al rendelkező forradalmi kreatin-mátrix alkalin környezetet teremt, valódi pajzsként működik a gyomorsav ellen, így az értékes anyag sértetlenül jut el a sejtekhez. Azonkívül az alkalin környezet elősegíti a szervezet általános egészségét. Ereid feltünöbbek lesznek, izmaid feszesebbek és teltebbek ? hatalmas szénhidrát mennyiség és felesleges zsírréteg nélkül.

A C vitamint - mint táplálékkiegészítöt - a világon rengeteg ember használja antioxidáns tulajdonságai miatt. A C1000 rendkívül nagy mennyiségű C vitamin adagot biztosít, melyet csipkebogyó (Rosea Pseudofructis) kivonat és bioflavonoidok gazdagítanak. Az összetevők kölcsönhatása egyedivé és erőteljessé teszi a terméket.

A NO X PRO egy forradalmi táplálékkiegészítő, mely kizárólag az L-arginin és L-citrulin vegyületét tartalmazza. A speciális kombináció elindítja a nitrogén-oxid termelődését. Ez egy rendkívül fontos tényező, mivel az idő elteltével, az öregedéssel a nitrogén-oxid előállítás csökken - tehát ez a termék az erek fiatalságát és rugalmasságát őrző természetes anyag.

A GAKIC (Glycine-L-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium) mechanizmusa a mérgező ammónia izomsejtekböl való eltávolításán alapul, mely gátolja az izmok normális működését, csökkentve képességeit. A kreatinhoz hasonló hatást vált ki; a kutatások szerint aránylag 10,5%-kal növeli az izmok hatékonyságát az edzés során, a szervezet ellenállását pedig 28%-kal.

Adagolás:

Fogyasszon 1 tasakot 30 perccel edzés előtt. Edzés nélküli napokon fogyasszon 1 tasakot reggel, ébredés után, üres gyomorra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nem váltja meg a világot!
2015-02-19
A termék leírásában szereplő kirobbanó formát nem tapasztaltam, szerintem a hatása nagyjából egy szinten van a CreaTOR-val, csak van hozzá C-vitamin (nem is értem miért tették bele egy edzés előtti csomagba). Jó sok vízzel kell bevenni, mert a sok tabletta szívódásához szükséges. Nekem jobban bevált a S.A.W. vagy a Nitrox Therapy.