Vapor X5 Next Gen (228 gr.)

 / 5.0 4 vélemény
MuscleTech Vapor X5 Next Gen 228 gr.
Ár: 7 990 Ft
Egységár: 35,04 Ft/gr.
Íz:
gyümölcs-puncs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Vapor X5 Next Gen

Öt az egyben edzés előtti formula, a regeneráció elősegítésére és az izomerő növelésére.

  • SEGÍTI A KONCENTRÁCIÓT, NÖVELI AZ INTENZITÁST
  • INTENZÍV BEDURRANÁST KÖLCSÖNÖZ
  • EMELI AZ ERŐSZINTET
  • CUKORMENTES
  • KREATINNAL

Ebben az intenzív formulában megtalálhatóak a legnépszerűbb edzés előtti termékekben megtalálható összetevők, méghozzá sallangok nélkül, potens dózisokban. A VaporX5 Next Gen-ben izomerőt támogató kreatint is találsz, 190 mg koffeinnel, béta-alaninnal, és egy szabadalmaztatott összetevővel*. Ez a termék tehát nem pörget szét, mégis hatással lesz rád az edzésen.

*Ez a szabadalmaztatott összetevő a Nitrosigine®, ami egy inozitol által stabilizált arginin szilikát, amit egy célra fejlesztettek: hogy bődületes bedurranást tapasztalj tőle az edzéseken a nitrogén-oxid szintek egekbe emelésével.

A VaporX5 Next Gen-t egy harmadik fél teszteli, hogy minden egyes doboz minősége megfeleljen az előírásoknak.

Javasolt használat:

Először teszteld le óvatosan, hogyan reagál a tested a készítményre. Először fogyassz belőle 1 adagolókanállal, (ez 1 adag) 2-3 deci vízzel elkeverve, 30 perccel edzés előtt. Ha ez meg sem kottyant, akkor emeld az adagot 2 adagolókanálra, dupla annyi vízzel fogyaszd, szintén 30 perccel edzés előtt. Ezt a mennyiséget ne lépd túl 24 órán belül.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-01-12
Szia! Melyik erősebb , naNo Vapor ,vagy Big Bang? Köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez a naNO Vapor nem a régi. Ezeket a hatóanyagokat a Big Bang 3.0 is tartalmazza, meg mellé még 40 másikat. Ütősebb az, mint a naNO.

Vevővélemények

Hibátlan bomba a termék
2012-01-08
Itt nincs mese ez a vapor a legeslegjobb edzés előtti kiegészítő próbáltam már az új no-xpolodot és az új superpumpot lenyomja mindkettőt és az előzőhöz képest még finom is tehát hibátlan bomba a termék.