naNO Vapor Hardcore Pro Series (1350 gr.)

 / 1.0 1 vélemény
MuscleTech naNO Vapor Hardcore Pro Series 1350 gr.
Ár: 14 145 Ft
17 200 Ft
Megtakarítás:3 055 Ft 18%
Egységár: 10,48 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

naNO Vapor Hardcore Pro Series

Azt gondolod, hogy keményen edzel és az edzési előtti formulád is mindent megtesz ezért? Nos, mindkettőben tévedsz! A hagyományos arginin alapú formulák nem garantálják azt amire valóban szükséged van, hogy annyi izmot pakolj magadra amennyit csak a csontvázad elbír! Minden testépítő lelke mélyén egy megállíthatatlan harcos rejtőzik. Egy harcos mely kiszabadulva leigázza az edzőtermet, egy harcos aki eléri amit akar, egy harcos ami mindig is lenni akartál! Nos, elérkezett az idő! Ez nem egy újabb „régi-típusú" NO formula. A MuscleTach kutatócsoportja klinikai tanulmányok és kutatások ezreit analizálta, tudományos tesztelések százait folytatta le azért, hogy megváltoztassa az izomépítés valóságát...és végül megalkotta a szörnyet ...a naNO Vapor Hardcore Pro Series átírja a testépítés történelmét!

A naNo Vapor Hardcore Pro Series egy extrém reaktív formula, ezért várj 10-15 másodpercet, hogy stabilizálódjon a naNo Vapor Hardcore Pro Series dobozod, mielőtt kinyitnád a fedelét, különben a nanopartikulált részecskék, melyek szabad szemmel nem láthatóak, elhagyhatják a dobozt. Ne hagyd nyitva a dobozt 30 másodpercnél tovább!

Adagolás

A naNO Vapor Hardcore Pro Series használatát kezd 1 adagolókanállal, melyet 1.5-2 dl hideg vízben elkeverve, edzés előtt 15 perccel fogyassz el. Egyéni tolernciádnak megfelelően fokozatosan emelheted az adagolást 2-3 adagolókanálnyi mennyiségre 3-4 deci hideg vízben elkeverve. A maximális eredmény elérése érdekében üres gyomorra fogyaszd. Ne lépd túl a 3 adagolókanálnyi mennyiséget egy 24 órán belül!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

nagyon nagy csalódásomra a nagy SEMMI...
2013-03-19
Szia!


naNO Vapor Hardcore Pro Series-t porocskát elsőre ahogy írta éhgyomorra, 1,5dl vízbe feloldva edzés előtt 15 perccel beöntöttem magamba, és bemelegítés és edzés, és nagyon nagy csalódásomra a nagy SEMMI...