Juggernaut HP (390 gr.)

 / 3.5 2 vélemény
Infinite Labs Juggernaut HP 390 gr.
Ár: 12 060 Ft
Egységár: 30,92 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Juggernaut

A végső edzés-előtti élmény!

A Juggernaut egy robbanékony edzés előtti kiegészítő, melyet minden sportoló számára - de elsődlegesen a testépítőknek - fejlesztettek ki. Csúcstechnológiás plazma expandert tartalmaz, ami egyedül a Juggernautban található meg. Ez a kiegészítő növekedésre serkenti az izomrostokat, kirobbanó erőről gondoskodik, csökkenti a kimerültséget, mivel segíti a használót az intenzív koncentrációban. Ez a megállíthatatlan formula biztosítja a leghajlékonyabb glycerol löketet a legőrültebb izompumpáláshoz, a kirobbanó energiát és a nagyobb állóképességet.

A Juggernaut tartalmazza a különleges Glyco-Core Plasmaexpandert. Ez a plazmaexpander segít megelőzni a kiszáradást, növeli a kitartást, segít elkerülni a kimerültséget és mindemellett tökéletes kiegészítője a Hypertrophyc Myovascular Expansion Complexnek, vagyis a HMEC Glyco-Core a ma a piacon elérhető legnagyobb, leghajlékonyabb glycerol löketet. Bízhatsz benne, hogy olyan kiegészítővel tankolod fel a tested, amit arra terveztek, hogy a végtelen erőhöz és teljesítményhez szükséges tápanyagokat szállítsa. Maximáld a kiegészítőid és az edzésed hatékonyságát a Juggernauttal... amely a kérlelhetetlen erő az edzés előtti táplálékkiegészítők között.

Használati javaslat:

Edzésnapokon fogyassz 1-2 mérőkanálnyit 1,5-3 dl hideg vízzel 30-45 perccel edzés előtt. Nem edzésnapokon 1 mérőkanálnyi Juggernautot fogyassz 1,5 dl hideg vízzel. A legjobb eredmény elérése érdekében a Juggernautot üres gyomorra idd meg. Az álmatlanság elkerülése érdekében négy órával lefekvés előtt már ne fogyassz Juggernautot. Két fogyasztás között legalább 3-4 órának kell eltelnie és napi kettőnél többször ne használd. Fizikai kondicionáló program részeként használandó.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

edzés végén nem voltam egyáltalán fáradt
2010-05-07
Kaptam én is termékmintát a minap ki is próbáltam nekem bejött edzés végén nem voltam egyáltalán fáradt még plusz sorozatokat is tudtam nyomni.