Pre Loaded 50 Calibre (23,2 gr.)

 / 4.3 7 vélemény
Grenade Pre Loaded 50 Calibre 23,2 gr.
Ár: 790 Ft
Egységár: 34,05 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Grenade .50 Calibre

A Grenade többszörös díjnyertes sporttáplálkozás-specialistái a .50 Calibre-ben egyesítették azon kutatásokkal alátámasztott összetevők hatékony dózisát amelyek pusztító energiát és elképesztő bedurranást eredményeznek. A .50 Calibre a szabadalmaztatott MDS™ (Muscle Defence System) izomvédő, anti-katabolikus mátrixot is tartalmazza amely a felesleges izomlebomlás elkerülésben segít.

A Grenade .50 Calibre a citrullin-malát (a legtöbb bizonyított NO-növelő aminosav) magas dózisát a magas nitrát tartalmú Beta vulgarist, és a flavanolokban gazdag Theobroma Cocao és számos más hatékony összetevőt tartalmazza, amelyek támogatják az izomzat vérellátását is. Természetesen egyetlen edzés előtti termék sem lehet teljes béta alanin, koffein és a kreatin nélkül, mivel ezek fizikai teljesítményt növelő hatását több ezer tudományos vizsgálat támasztja alá. A formulát bikarbonát elektrolitek egészítik ki, amelyek a tejsav (laktát)energia elszívó hatását semlegesítik, a hozzáadott BCAA pedig az anti-katabolizmust támogatja.

A .50 Calibre formula másik előnye az, hogy nem tartalmaz gerániumból kivont DMAA-t, amelyet a Grenade kutatói hosszasan tanulmányoztak. Az elvégzett kutatások azt mutatják, hogy a DMAA koffeinnel kombinálva jelentős érösszehúzó hatással rendelkezik (azaz szűkíti a vérereket) - ez pedig a nitrogén-oxid termékek fő céljának veresége... Emellett a tanulmányok nem mutatnak garantált teljesítménynövekedést, azonban a DMAA vérnyomást növelő hatása bizonyítást nyert.

A .50 Calibre növényi kivonatok és esszenciális mikrotápanyagok páratlan kombinációja révén napjaink leginnovatívabb és leghatékonyabb edzés előtti nitrogén-oxid terméke. .50 Calibre - a teljesítmény fokozás tökéletes muníciója!

Adagolás:

Kezdeti:
Keverj el 1/2 mérőkanálnyit (11,6 g) 150-250 ml hideg vízzel, keverd vagy rázd jól össze. Fogyaszd 30 perccel edzés előtt.

HARDCORE adagolás a maximális teljesítményért:
Azok akik korábban már használtak edzés előtti termékeket, és még jobb eredményeket szeretnének, a következő adagolást javasoljuk: Keverd elegy teljes mérőkanálnyit (23,2 g) 300-500 ml hideg vízzel, keverd vagy rázd jól össze. Fogyaszd körülbelül 30 perccel edzés előtt. Naponta fogyassz legalább 8 pohár vizet. Soha ne lépd túl az egy mérőkanálnyi dózist egy napon belül.


Pre Loaded 50 Calibre

Mindenki szereti a bedurranást. Arnold egyenesen az orgazmushoz hasonlította. ez az az érzés, amikor az izmaid pattanásig feszülnek edzés közben, és amikor a tükörből szinte egy másik ember pillant vissza rád. ez az az érzés, amit szeretünk a végletekig fokozni. ÉS szeretjük, amikor gyilkos energiával tudunk nekiállni az edzésnek. Amikor szívünk szerint kiforgatnánk a termet a sarkaiból. Te is szereted?

"2 adag van egy tasakban, kedves edzőtársammal próbáltuk ki, én 175cm magas és 68kg vagyok, ő kb 180-185cm és 75-80kg. Nekem hatott, a NitrOX Therapy után ez volt a második edzés előtti aminél éreztem a béta-alanin okozta bizsergést. Megvolt azt a pluszt amiért edzés előttit vesz az ember: az átlagosnál kicsivel több motiváció, kis mértékű erőnövekedés és jobb bedurranás. Rám ilyen hatással volt."

Ha szeretnéd, hogy:

  • az edzéseiden maximálisan tudj koncentrálni
  • minden képzeletet felülmúló bedurranásba legyen részed
  • olyan energiával tudj edzeni, ahogy korábban soha
Akkor itt az ideje bevetni a Pre Loaded 50 Calibre-t! A tasakos kiszerelésnek köszönhetően könnyen adagolható, ráadásul nem kell "vakon" megvenned egy egész doboz bedurrantót, anélkül hogy tudnád, milyen hatással lesz rád. Csak dobj be pár tasakot a rendelésed mellé, és tégy egy próbát vele!

A Pre Loaded 50 Calibre szedése

Használj egy tasakot 3-4 dl vízben feloldva kb. 30 perccel edzés előtt. Ne fogyaszd termogén zsírégetőkkel, ill. más pörgető hatású stimulánsokkal egyidejűleg.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Csak óvatosan!
2017-12-27
96kg és 190cm vagyok. Először éhgyomorra ittam meg fél zacskót, edzés előtt 20-30 perccel. Nem éreztem kiemelkedő hatást, viszont az edzés végére borzasztóan kifáradtam. A következő alkalommal már egy egész zacskót fogyasztottam, ugyanúgy éhgyomorra, edzés előtt 20-30 perccel. Na ez BEÜTÖTT, mint a napalm! Bizseregtek az újaim, forrt a vérem, nagyon felpörögtem. A szokásos súlyokat 10-20%-al meg tudtam emelni, kirobbanó volt a dinamika, amivel dolgozni tudtam. A szívem kalapált és izzadtam, mint az igás ló. Kiváló edzést produkáltam, nagyon elfáradtam, de minden gyakorlat végén szédültem. Éreztem, hogy ez az adag már sok, nálam valahol a kettő között lesz a megoldás, de kétségtelen, hogy hatott!