SuperPump 250 (no DMAA) (325 gr.)

 / 3.8 24 vélemény
Gaspari Nutrition SuperPump 250 (no DMAA) 325 gr.
Ár: 10 290 Ft
12 990 Ft
Megtakarítás:2 700 Ft 21%
Egységár: 31,66 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

SuperPump 250 - DMAA mentes változat


Korábban: SuperPump 250

SEMMI Nem Olyan Hatásos, Mint a SuperPump 250!

Ez Nem a Kisöcséd Nitric Oxide-ja!

A klinikai vizsgálatok bizonyítják! A SuperPump250 kifejlesztése kiterjedt kutatásokon keresztül valósult meg és független laboratóriumi vizsgálatok mutatták, hogy segíti a robbanásszerű növekedést a száraz izomtömegben, már az első edzésnél. A SuperPump250-ről szintén kimutatták, hogy hozzájárul a nem kívánatos testzsír csökkenéshez is. A Gaspari Nutrition ezzel a jól irányzott ütéssel minden más nitrogén-oxidos kreatin terméket elavulttá tett. Köszönhető ez az összetevők precíz tervezésének, amely így növeli az anabolikus jelzéseket és tápanyag szállítást a szervezetben. A SuperPump 250 bőrrepesztő bedurranásokat idéz elő, térképszerű erezettséget és hihetetlen intenzitású edzéseket!

SuperPump250 a Klinikai Vizsgálatokban:

  • Növeli A Száraz Izomtömeget Egy Edzés Alatt!*
  • Gyors és Mérhető Teljes Izombedurranásokat Eredményez!*
  • Csökkenti a Testzsír Százalékát!*
  • Elősegíti az Intenzív Mentális Koncentrációt, a Maximális Energiát és Szuper Erőt!
  • Javítja az Erezettséget az Egész Testen!*

GASPARI NUTRITION

A Név Amiben Bízol.
A Márka, Ami Működik.
TISZTASÁG, MINŐSÉG, TEKINTÉLY

Javasolt Használat Edzésnapokon:

Étrend-kiegészítőként vegyél be 2-3 mérőkanálnyit 2,5-3,5 deciliter hideg vízzel, vagy gyümölcslével 30-40 perccel edzés előtt (lehetőleg üres gyomorra). A maximális eredmény eléréséhez kerüld a protein shake vagy étel fogyasztását 45 perc – 1 órán belül a SuperPumt250 fogyasztása után. Vigyázat: A serkentőkre érzékenyek az adagjuk megállapításához a javasolt mennyiség felével (1-2 mérőkanál) kezdjék. Soha ne vegyél be 3 mérőkanálnyinál többet egyszerre.

Javasolt Használat Edzés nélküli napokon:

Étrend-kiegészítőként 1 mérőkanál 1,-2,5 deciliter hideg vízzel, vagy gyümölcslével bevéve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-10-27
Ez nagyon érdekes téma, már többféle mg.készítményt szedtem, azt mondják a gyógyszerészek, hiába van bennük kb 250 mg magnézium, mégsem szívódik fel az egész, mert szervetlen mg van bennük. Most a Chela-Mag B6 világszabadalommal védett szerves magnéziumot szedem, amiből állítólag 100 % felszívódik, egy kapszulában van 100 mg. Nehéz eldönteni melyik az igazi? A szerves vagy a szervetlen?

válasz
2017-10-30
Szia!

100%-os felszívódás nincs, aki ezt állítja az simán hazudik.
A kelát kötésű ásványi anyagok valamivel jobban szívódnak fel mint a sima változat. Ez tény. Azonban ha nincs az embernek gondja az emésztéssel akkor észrevehető változást nem fogsz tapasztalni. Ellenben árban sokkal többet fizetsz.

Vevővélemények

A legmagasabb liga
2015-07-14
Hello! Sokáig használtam Gaspari termékeket, főleg myof. és superpump volt a terítéken. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, a 250-es is egy csoda volt, edzésen a kellő energiát adta, nem tudtam elfáradni, tele voltam motivációval, energiával. Csak ajánlani tudom. A bioteches nitrox therapyt egyszer kipróbáltam, de attól olyan vörös lett a fejem mint a ráknak.