XTreme Napalm Igniter Shot (60 ml)

 / 4.4 19 vélemény
Fitness Authority XTreme Napalm Igniter Shot 60 ml
Ár: 290 Ft
390 Ft
Megtakarítás:100 Ft 26%
Egységár: 4,83 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

XTreme Napalm Igniter Shot

  • 4 AKTÍV HATÓANYAG MEGA DÓZISBAN!
  • 5 GRAMM BÉTA-ALANIN !
  • 400 MG KOFFEIN ADAGONKÉNT!

Az XTreme Napalm Igniter Shot egy baromi erős és egyben praktikus edzés előtti formula. Bár kevés hatóanyaggal operál, azonban ezt ellensúlyozza, hogy az átlag edzés előtti bedurrantókhoz képest ezekből a hatóanyagokból jóval többet tartalmaz. Hogy mit is várhatsz tőle? Az 5 gramm béta-alaninnak köszönhetően keményen ki tudja tolni a fáradtságküszöbödet, a koffein és a taurin kombinációja pedig nagyban segíti a mentális fókuszt.

A javasolt adagolás

Ez kérlek a világ legegyszerűbb dolga, még keverni sem kell ugyanis. Egyszerűen rázd fel az ampullát, nyisd ki és mehet is a móka. Mindezt kb. 30 perccel edzés előtt tedd meg és mire elkezded a tréninget, már hatni is fog a kicsike. ;)

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-17
Üdv! :) A NO fokozoknál van valamiféle szabályozás? Úgy értem, hogy pl akár egy éven keresztül minden edzés előtt betolhatok egyett, vagy néha azért kell egy kis pihenőidő, hogy visszálljon a természetes termelés?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha stimulánsmentes - ami mondjuk nem mondható el a XTreme Napalm Igniter Shot-ról, hiszen "enyhén" koffeines -, akkor mehet akár minden edzés előtt. A természetes termelésbe nem fog beleszólni, hiszen nem minden nap, napi több alkalommal használod, hanem heti 3-4 esetben az edzésekhez. ;)

Vevővélemények

Üt, mint a pöröly
2017-12-02
Kipróbáltam már sok féle edzés előttit, de nekem még a nagy Superhero sem vált be. Aztán megtaláltam ezt a vadállatot. Edzés előtt fél órával hörpintettem be, az íze igez hogy kesernyés, de aki emiatt nem issza meg, az nem más mint egy... Pár perc múlva már éreztem is a hatását. Szúrt a bőröm, alig vártam hogy a terembe érjek. Ott már az öltözőben szinte remegtem a súlyokért. Aztán beszabadultam a gépekhez és szétszedtem a termet. Az eddigi legjobb lábedzést toltam végig aznap. Ajánlom mindenkinek, viszont vegyétek figyelembe, hogy nem mindenkire ugyanúgy hat.