Xpand 2x (360 gr.)

 / 5.0 2 vélemény
Dymatize Xpand 2x 360 gr.
Ár: 11 370 Ft
12 630 Ft
Megtakarítás:1 260 Ft 10%
Egységár: 31,58 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Xpand - Extrém bedurranás!

Évekig tartó kutatás és fejlesztés után, a DYMATIZE megalkotta a TÖKÉLETES Edzés Előtti és Utáni terméket: XPAND. A legújabb technológia felhasználásával, az Arginin Fusion, a Kreatin Észter Fusion és a Glutamin Fusion kombinálásával az XPAND úgy lett megtervezve, hogy észbontó bedurranásokat hozzon létre, maximalizálja a kreatin felvételét és tegye lehetővé a tökéletes izom-regenerációt. Az XPAND nem csak hihetetlenül jó ízű, de azonnal is felszívódik. Ne keress tovább, az XPAND-től el fog szállni az agyad.

Ajánlott adagolás:

Edzésnapokon 2 adag, az első 30 perccel edzés előtt, a második 15-20 perccel edzés után.
Pihenőnapokon egy adag.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-05-18
Szia!
Édesanyám az egészségügyben tevékenykedik azon belül diabetologus, de felhívta a figyelmemet hogy ne vigyek be tul sok fehérjét a szervezetembe csak amennyi szukseges, mondta hogy sok testepitovel talalkozott akiknek a veséje nem birta terhelést! Na most a kerdesem az lenne, hogy nem feltetlen a tul sok feherje okozza a vese karosodast hanem maga a por osszetevoju taplalekkiegeszito (kreatin,bcaa,feherje,vitaminok) lehet hulyeség amit irtam de lehetseges hogy a vese nem tudja kello intezitassal mukodni ezek miatt?

válasz
2018-05-22
Szia!

Ez nem a túlzott fehérjebevitellel függ össze véleményem szerint, hanem a versenysporttal. Ami köztudottan egészségtelen. A testépítők, olimpikonok, versenyzők mind-mind egészségtelenül élnek! Hiszen a versenysport is egészségtelen. Aki hobbi szinten csinálja, normális keretek között (3 gramm fehérje/tskg-ig), akkor tuti, ezeregyszáz százalék, hogy nem lesz semmi baj.

A baj ott van, ha valaki nem iszik eleget, és sokkal feljebb megy 3 grammnál,ott már bizony lehetnek gondok. Erre a versenyzés még rátesz egy lapáttal, hiszen mint tudjuk, a testépítők nem naturál módon készülnek, sokan tönkreteszik magukat, lásd pl. Dallas McCarver esetét.

A vesének semmi baja nem lesz a por állagú fehérjétől szerencsére, ha így lenne, akkor akkora sorok kígyóznának a kórházakban, hogy elérne szerintem a Holdig minimum, hiszen mindenkinek vesebaja lenne. A fehérjeporok már több évtizede ott vannak a piacon, ma már még csak azt sem lehet mondani rájuk, mint régen, hogy nem tudjuk, milyen hatásaik vannak hosszútávon. Emberek milliói használnak fehérjeporokat, és semmi bajuk tőle. Nekem sincs többek között. Szóval fogyaszthatod őket a legnagyobb lelkiismereti nyugalommal.

Vevővélemények

Beudrantott minden edzésen
2008-11-09
Nagyon bejött. Beudrantott minden edzésen. Csak ajánlani tudom. Narancsosat vettem, jó íze van. Vízzel toltam, teljesen jól oldódik