C4 Ripped (165 gr.)

 
Cellucor C4 Ripped 165 gr.
Ár: 9 380 Ft
Egységár: 56,85 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

C4 Ripped

ZSÍRT ÉGESS, NE IZMOT
A túlzásba vitt diéta nem működik. Ha úgy szeretnél zsírt veszíteni, hogy izom se égjen el közben, csak egyetlen megoldás jöhet szóba: tiszta étrend, megfelelő edzés, és megfelelő táplálékkiegészítés.

A C4 Ripped egy olyan edzés előtti termék, amely a C4 kirobbanó erejét kombinálja össze a zsírégetést elősegítő összetevőkkel. Ezzel a formulával jobban megy az edzés és a zsírégetés is.

C4®, KREATIN NÉLKÜL
Kell a kreatin, ha tömeget szeretnél növelni. Energiát ad az edzésekhez, és segíti a tömegnövelést.De ha szálkásítani szeretnél, akkor a kreatin nem mindig ideális. Ha egy kreatinmentes edzés előttit keresel, akkor a C4 Ripped neked való.

ENERGIA AZ EDZÉSEIDHEZ
A C4 Rippedben a klasszikus C4-hez hasonló energiabomba van, plusz olyan összetevők, amelyek a legkeményebb edzéseiden is hozzásegítenek plusz energiához.

PÖRGESD FEL A ZSÍRÉGETÉST

C4 RIPPED HASZNÁLAT

Keverj el egy adag (1 adagolókanál) C4® Ripped-et kb. 200 ml vízben, 20-30 perccel edzés előtt. Edzés közben igyál sok vizet, vagy olyan üdítőt, mint például a Cellucor Alpha Amino®, hogy hidratált maradj. Lehet, hogy szedés után tapasztalni fogsz egy fura, bizsergő érzést, de ne aggódj, mert az a béta-alanin természetes hatása.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények