C4 (390 gr.)

 / 2.7 9 vélemény
Cellucor C4 390 gr.
Ár: 9 990 Ft
Egységár: 25,62 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

C4

Ki ne szeretné a gyilkos bedurranást az edzésen? Azt, amikor a pólód, vagy trikód csak úgy feszül rajtad, amikor nem ismersz rá a tükörképedre, vagy amikor olyan helyen bukkannak elő az erek rajtad, amiről nem is sejtetted korábban? Amikor olyan energiád van, hogy a termet szétkapnád legszívesebben, és amikor semmi sem tud kibillenteni ebből a lendületből? egy jó edzés előtti energizáló-bedurrantó sokat tehet azért, hogy ezt megtapasztald.

"Nekem már egy adag után érződik a hatása. Természetesen van akinek ennél több kell, de nem csak az számít hogy mi van benne, hanem hogy az fel is szívódik-e rendesen. Lehet hogy más termék több összetevőt tartalmaz ezért az árért, de az biztosan nem ilyen jó minőségű és már ebben is minden benne van ami kell. Azonnal oldódik, nem habzik, 15-20 perccel edzés előtt bevéve már hat. Kirobbanóan energizál, sokáig tart. Mindegyik íz nagyon finom. A legjobb."

Edzés előtt egy kis béta-alanin, egy kis citrullin-malát, egy kis arginin, egy kis koffein, és még pár finomság csodákat tehet veled. Főleg, ha ezek megfelelő arányban vannak az adott termékben, együtt, egymást erősítve!

A C4 szedése

Keverj el egy adagolókanál (kb 5 gramm) C4-et 3-4 dl vízben, és idd meg edzés előtt fél órával. Nem kell stopperrel mérni az időt, és egyénfüggő is lehet, mikor "üt be" a cucc!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-03
Szia!
Kérdezni szeretném, hogy edzés előtt lehet-e Crea.Torral kombinálni?

válasz
2014-07-04
Szia!

Semmiképpen sem. Nincs szükség ennél több stimulánsra.

Vevővélemények

2019-03-31
Kevés jó edzés előtti cucc van, főleg ami nekem hatásos, ezért szeretek kipróbálni (számomra) új termékeket. Mivel éppen akciós volt, vettem egy dobozzal. A neve miatt valamiért az élt bennem, hogy ez milyen brutál jó cucc, de lehet kevertem valamivel. A lényeg: hatása az kb semmi, konkrétan elalszok edzés közben. Ez még önmagában nem indokolná az 1 csillagot (sosem adtam még ennyit), de volt vele egy olyan technikai probléma, hogy a párátlanító ellenére teljesen összeállva fogadott felbontás után. Legalább jól oldódik: az összeállt rögök pár rázásra teljesen feloldódnak. Az íze is jó, csak nem éri meg ennyi pénzt adni egy narancsléért.