SuperNova (9,4 gr.)

 / 3.8 12 vélemény
BioTech USA SuperNova 9,4 gr.
Ár: 300 Ft
Egységár: 31,91 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

SUPERNOVA

13 aktív hatóanyagot tartalmazó, koncentrált edzés előtti por formula, szénhidrát nélkül!

1 adagban (9,4 g por):

 • Supernova Blend
  • 1717 mg béta-alanin
  • 2020 mg L-citrulin-malát
  • 1717 mg L-arginin Hcl
  • 1145 mg taurin
  • 572 mg L-arginin-AKG
  • 10 mg niacin
  • 790 mcg B6-vitamin
  • 5,72 mg cink
 • 1000 mg Pre-workout Creatine matrix (CreaBASE pufferált kreatin, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, mikronizált kreatin monohidrát)
 • 200 mg koffein

A Supernova aktív összetevői egytől egyig kozmikus energiát szabadítanak fel az edzés során, együtt pedig soha nem látott teljesítményre ösztönöznek.

 • Szénhidrát nélkül.
 • A termék B3-vitamin és a B6-vitamin tartalma hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ezzel javítva az edzésteljesítményt és az állóképességet.
 • A termék összetevői közül a B6-vitamin, részt vesz a normál fehérje-és szénhidrát anyagcserében is.
 • A termékben található cink hozzájárul a zsírsavak normál anyagcseréjéhez és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve a normál szellemi működés fenntartásához.
 • A termék koffeintartalma hozzájárul az éberség növeléséhez.

A BioTechUSA Supernova termék legfontosabb hatóanyagai és azok jelentősége:

Kreatin

A kreatin a sejtek energiaháztartásának egyik kulcsmolekulája, L-aminosav prekurzorokból szintetizálódó, magas nitrogéntartalmú vegyület. A sejtek energiaigényes folyamataikhoz – mint a biokémiai folyamatokat, de az izomrostok összehúzódását végző kontraktilis fehérjék működését is – ATP-t, adenozin-trifoszfátot használnak „üzemanyagként”, amely üzemanyag azonban gyorsan elhasználódik. A kreatin szerepe és jelentősége abban rejlik, hogy az ATP = ADP + Pi reakciót a kreatin-foszfátból lehasadó foszfát táplálni képes. Vagyis azt mondhatjuk el, hogy a kreatin, ill. a kreatin-foszfát utánpótlást jelent az energiatermelésben, mivel hozzájárul az ATP gyors újdonképződéséhez.

Koffein

A kávéból, teából, energiaitalokból ismerős koffein enzimgátló hatása révén avatkozik a sejtek anyagcseréjébe és elnyújtva bizonyos hormonális és idegrendszeri hatásokat, fokozott éberséget és fizikai teljesítőképességet biztosít.

L-arginin

Az arginin nem esszenciális aminosav, vagyis az emberi szervezet képes magának megtermelni, de bizonyos állapotokban a szintézis nem fedezi az igényt és kívülről kell bejuttatni.

Béta-alanin

A béta-alanin egy különleges, a fehérjeépítő aminosavaktól kémiai szerkezetét tekintve eltérő aminosav, ami az esszenciális hisztidinnel kapcsolódva karnozinná alakul és szignifikáns mennyiségben halmozódik fel az izmokban.

Az új Supernova, az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

A vágyott eredmény az intenzív edzésekkel és az új Supernova- val még hamarabb érhető el, ha kiegészítjük azt egy komplex multivitamin formulával, a Vitabolic- al, mely minden olyan szükséges mikrotápanyagot tartalmaz, ami egy sportoló számára elengedhetetlen.

Annak érdekében, hogy izmaink bírják a terhelést az edzések során, indokolt egy anti-katabolikus kiegészítő is. Közismert, hogy a fehérje hozzájárul az izomtömeg megtartásához és növekedéséhez. A fehérje építőköveit, azaz az aminosavakat pedig nagy mennyiségben tartalmazza a BioTechUSA BCAA Flash terméke, mely a felszívódást segítő B6-vitaminnal kombinált formulájával kiváló társ az izommegtartásban és az izomtömeg növelésben.

Szedési javaslat:

9,4 g (3 adagoló kanál) terméket keverjünk el 200 ml vízben, edzés előtt 15 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Más dimenzió
2017-04-12
Én mostanság próbáltam ki a Supernovat, ez szinte csodaszer kategória! Hatalmasakat edzek tőle, másnap nemcsak izomláz van az izomban, hanem szabályosan fáj. Ajánlott cucc!
Lórugás?
2017-08-04
Rengeteg edzés elöttit kipróbáltam már. Hoot, superhero, big bang... rengeteget. De ez mindnél jobban teljesít. A szervezetem erre reagál a legjobban. Ha fáradt vagyok s ugy megyek edzeni ezt legurítom s pár perc és máris nyiladozik a szemem. Negyed óra s a fáradságnak se híre se hamva. Bemelegítek s jöhetnek a súlyok. Eszméletlen, hogy milyen szellemi fokuszt tud biztosítani. Legelőször mikor kipróbáltam volt számomra a legütősebb. Érzékeltem a körülöttem lévő embereket, hallottam őket, de a fokusz 110% ban az elvégzendő feladaton volt. Csinálni csinálni csinálni. Eszméletlen! Sulyokon is tudtam emelni s az ismétlésszám is majd minden gyakorlatnál megnőtt. Hihetetlen mekkora energiatöbletet ad amit addig el sem tudtam képzelni. Ha natural testépítő vagy s nem akarsz hegy lenni, csak nagyobb s izmosabb az átlagtól ez hozzásegít a gyorsabb fejlődéshez. Mert ugye a terembe nem csacsogni nem téblábolni, hanem kőkeményen edzeni járunk. S bár ez a termék kitolja a fáradságküszöböt, én akkor érzem jól magam, mikor edzés végén edzés elötti ide vagy oda, de kellemesen elfáradtam, mert hoztam a maxot amit testem enged. Ez a max edzésről edzésre több. Ízre nekem a narancsos ami legjobban beválik. Amit megfigyeltem, ha ehez a szuper szetthez adok 5g aakgt és még 4g citrullin malatet még jobban kitolja a fáradságot, valamint ugy bedurransz amiről álmodni sem mertél addig. Valamint ha ezt a kombót még megküldöd egy adag l-carnitinal hát jobban pörögsz mint a búgóscsiga s a ruhád tocsogni fog az izzadságtól. Összegezve: Nagyon ütős cucc. Testépítőknek alap kiegészítő!