Animal Pump (30 pak.)

 / 4.7 18 vélemény
Animal Pak Animal Pump 30 pak.
Ár: 19 990 Ft
Egységár: 666,33 Ft/pak.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Animal Pump

Animal Pump™. Az összetett – minden egy pakban fellelhető Pump formula.

Nincs ehhez hasonló érzés… Igazi Pump. Szenzációs érzés, ami lehetővé teszi, hogy visszatérjünk az edzőterembe nap, mint nap és évről folytonosan. Igen, ismerjük be – ez egy függőség. A Pump azonban több mint egy szétáradó érzés … a Pump esszenciális a mi sportágunkban, az izomnövekedés alapja. Minden egyes kilökés, minden ismétlés tápanyagokban gazdag vérrel látja el a dolgozó izomsejteket és táplálják azt. Ez a fajta sejtméret növekedés indítja az anabolikus folyamatokat. Az Animal Pump™ a creatin sokszor bizonyított alapjaira épít. Nem vitás, ez egy olyan nagy teljesítményű táplálékkiegészítő, ami átsegít az eddigi korlátokon, a berögződött megszokásokon. A napi creatin adagon felül, ami egyedülálló összeállításban tallható meg ebben a termékben (MCC - Magnesium Creatine Chelate, CEE - Creatine Ethyl Ester és TCM - Tricreatine Malate), szintén fellelhető:

  • (1) NO Blast komplex;
  • (2) Energetizáló komplex;
  • (3) immunrendszer erősítő és antioxidáns összetevők és
  • (4) hatékony sejtméret növelő

Mely mint egy táplálékkiegészítőben lelhetők fel.

Az Animal Pump™ teljes, összetett a szükségletek szerint precízen adagolt egy könnyen kezelhető pak-ban. Azok az idők már elmúltak, hogy három-, négyféle terméket kell beszedni. Csak egy pak Pump naponta és minden a helyén van – nincs ámítás, nincs félrebeszélés. Törj előre, eddz ahogyan az Animal stílus ezt elvárja és az Animal Pump™ megteszi a magáét. A Pump ott rejlik a pakban.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz napi egy pakkal. Edzés napokon vegyél be egy pakkal 30 perccel edzés előtt, lehetőleg éhgyomorra. Pihenőnapokon reggel éhgyomorra vegyél be egy pakkal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-05-19
Sziasztok!
Mar egy jo par eve edzek hetente 3 alkalommal minden izomcsoportra, viszont 3 hete elkezdtem csak bicepsz-tricepsz-vall edzeseket csinalni (mivel a karom nem eleg nagy), raadasul heti 3 alkalommal. Ezt neha kiegeszitem hattal vagy labbal, mert ezek kevesbe ‘’erdekelnek’’. Egy darabig nagyon szepen fejlodott a karom, viszont a heten vettem eszre hogy nemhogy nem fejlodok, hanem kisebb lett a karom mint akkor volt amikor mindenre edzettem, szinte mintha nem is edzenek. Mi lehet a problema? Koszi elore is a segitseget!

válasz
2018-05-22
Szia!

Megmondom őszintén, én azon is csodálkozom, hogy az elején fejlődtél :)) Egy izmot ugyanis egy héten maximum kétszer lehet megdolgoztatni, ha ennél többször csinálod, annak túledzés lehet a vége, vagyis nincs az izmodnak elég ideje ahhoz, hogy regenerálódjon. ÉS ennek pontosan az az eredménye, amit írsz, hogy nemhogy nem fejlődik, hanem még vissza is fejlődik, hiszen többet rombolod, mint építed.

Mi itt a Buildernél azt valljuk, hogy: 1. nincs olyan, hogy már elég nagy a kar :D
2. minden testrészt meg kell edzeni, nem szabad kihagyni egy izomcsoportot sem, mert nemhogy esztétikátlan, de még egészségtelen is lesz a fizikum. Sóval szerintem állj rá ismét egy olyan tervre, ahol minden izom (mell, kar, váll, láb hát has stb szerepet kap. Ha pedig egy izom rosszabban fejlődik, mint a többi, akkor próbáld meg heti kétszer megedzeni, de legyen 72 óra szünet mindig, hogy legyen idő a regenerálódásra.

Vevővélemények

Az utolsó simítás :)
2017-08-02
Napi fix 1 tasak állandó bedurranást eredményez, a lehető legjobb minőségű kreatinokkal kb. 1 hét alatt feltölti az ATP raktárakat... 2 hét múlva megkérdezik, mit szedsz/szúrsz. :) Szerintem ezen a téren nagyobb bók nincs :)